Zoek & boek

Busreizen België

  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een unieke busreis naar de buren in België!

Ons buurland België is de perfecte bestemming voor een heerlijke, gevarieerde vakantie dichtbij huis. In historische steden als Gent, Brugge en Brussel liggen de mooie bezienswaardigheden voor het oprapen. Maar zo ook in de prachtige natuurgebieden die dit Bourgondische land telt. Tijdens een busreis naar België kun jij de mooiste plekjes bewonderen, achterovergeleund in een comfortabele stoel. Boek een georganiseerde busvakantie naar België met je partner, een vriend(in) of gewoon lekker alleen. En laat je verrassen door dit mooie, veelzijdige land!

Busreizen België
Waar wacht je nog op?

Boek direct je busreis naar België

De Jong Intra Bekijk prijs
veenstra busreizen
Veenstra Reizen Bekijk prijs
België busreis

Een busreis naar België; culturele en natuurlijke schatten

Als je met de bus naar België gaat, dan staan je een hoop leuke en mooie dingen te wachten. Ben jij een echte natuurfanaat? Kies dan voor een busvakantie naar de Belgische Ardennen. Verken onder andere de historische stad Bastogne, kijk je ogen uit in het glooiende heuvellandschap en geniet van culinaire specialiteiten.

Heb je meer zin in een stad- en strandvakantie? Dan is een busreis door België en de Vlaamse kust geweldig. Hierbij combineer je bruisende steden zoals Antwerpen en Brussel, met een paar dagen luieren aan de mooie stranden van Blankenberge en Knokke. Het beste van twee werelden!

Top 5 busreizen naar België

Populaire busreizen naar België

De Vlaamse kust, Blankenberge

Belgische kust en Belgische steden

De Vlaamse kust, Blankenberge

Een gecombineerde busreis door België

Ook is het mogelijk om een gecombineerde busvakantie door België te boeken. Dit is ideaal wanneer je naast België ook andere landen wilt leren kennen. Denk bijvoorbeeld aan Duitsland, Luxemburg en/of Frankrijk. Bewonder onder andere Luxemburg stad, verschillende wijndorpen aan de Moezel en de spectaculaire watervallen van Coo. Ga je op vakantie met de kids? Denk dan eens aan georganiseerde busreizen naar Disneyland Parijs vanuit België. Een geweldige ervaring voor het hele gezin, waarbij een uitstapje naar de Franse hoofdstad natuurlijk ook niet mag ontbreken! En tijdens de wintermaanden zijn busreizen naar verschillende knusse kerstmarkten vanuit België een aanrader. Drink glühwein in Keulen, eet een ambachtelijke kerststol in Monschau en koop handgemaakte kerstdecoratie in Lille. Op en top gezelligheid!

België kust
Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over busreizen?

Mark helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een busreis of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe een busreis werkt en wat je allemaal kunt zien tijdens zo’n vakantie? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste met de bus op vakantie kunt gaan?

mark busreis direct
Mark Busreis expert
  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…