Zoek & boek

Busreizen Ardennen

  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Busreis naar de Ardennen

Ben jij op zoek naar een afwisselende vakantie dichtbij huis? Denk dan eens aan een busreis naar de Ardennen. Op steenworp afstand van Nederland waan jij je hier toch in een compleet andere wereld. Natuur, cultuur en avontuur zijn er perfect te combineren. En ook voor culinaire hoogstandjes hoeft je niet ver te zoeken.

Tijdens busreizen naar de Ardennen kun je totaal ontspannen en genieten; alles wordt voor je geregeld! Denk aan de meest comfortabele hotels, heerlijke maaltijden en natuurlijk een geweldig gezelschap. Niet meer twijfelen dus; ga met de bus naar de Ardennen!

busreis naar ardennen
Waar wacht je nog op?

Boek direct je busreis naar de Ardennen

veenstra busreizen
Veenstra Reizen Bekijk prijs
busreis ardennen

Busreis door de Ardennen; eeuwenoude kastelen en fascinerende grotten

De Ardennen stralen een en al geschiedenis uit. En dat is onder andere te zien tijdens een bezoek aan een van de vele abdijen en kastelen. Bewonder tijdens een busreis door de Ardennen onder andere de prachtige Abdij van Orval, de Abdij van Scourmont en de Abdij van Aulne. Stuk voor stuk unieke parels die niet mogen worden overgeslagen.

Maar ook de beroemde Grotten van Han zijn een absolute must-visit. Deze zijn te vinden in het pittoreske dorpje Han-sur-Lesse en bestaan uit een enorm grottenstelsel met verschillende “zalen”. Vooral de spectaculaire lichtshow is een lust voor het oog; zowel voor de kids als voor jezelf! Daarnaast zijn de grotten van Hotton en de grotten van Remouchamps een bezoek meer dan waard.

Met de bus naar de Ardennen, de Champagnestreek en Reims

Wil je nóg wat meer afwisseling tijdens je vakantie? Boek dan een gecombineerde busreis door de Ardennen, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Rijd dwars door bossen en glooiende heuvels naar de historische stad Bastogne, slenter door het knusse centrum van Bouillon, laat je betoveren door de Franse Ardennen en kijk je ogen uit tijdens de Champagneroute. Natuurlijk moet er ook worden geproefd van deze heerlijke mousserende Franse wijn…

Daarnaast mag een bezoek aan de prachtige Gotische Kathedraal van Reims niet ontbreken. En ook het schilderachtige stadje Dinant aan de Maas wordt niet overgeslagen. Deze gecombineerde busreis door de Ardennen is geweldig voor alle leeftijden. Mis het niet!

busreizen ardennen
Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over busreizen?

Mark helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een busreis of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe een busreis werkt en wat je allemaal kunt zien tijdens zo’n vakantie? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste met de bus op vakantie kunt gaan?

mark busreis direct
Mark Busreis expert
  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…