Busreis Disneyland Parijs

Busreizen vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Busreizen.

Een Eurodisney busreis: op naar de plek waar dromen werkelijkheid worden

Van de busreizen die door reisorganisaties zoals Kras, Oad en Peter Langhout reizen worden aangeboden, is er één echt magisch. Een busreis naar Disney weet je naar een andere wereld te vervoeren. De wereld van de Disney verhalen en de betoverende ervaringen. Met een Disneyland Parijs busreis vertrek je naar een park met meer dan 50 attracties, volop Disneyfiguren en indrukwekkende shows en parades. Hoe oud je ook bent, een last minute naar Disneyland Parijs per bus is altijd geslaagd. Laat jij je dromen in 2019 of 2020 verwezenlijken?

Over Disneyland Parijs

Vertrek je met een last minute Disneyland Parijs per bus, dan bezoek je een park dat sinds zijn opening in 1992 op een grenzeloze populariteit mag rekenen. Het park is op dezelfde manier opgezet als Disneyland in Californië en Walt Disney World in Florida. Elk jaar mag het Parijse park op miljoenen bezoekers rekenen, wat hem in de lijst van toppretparken van de wereld doet belanden. Met een busreis naar Disney reis je af naar de Franse plaats Marne-la-Vallée, op ongeveer dertig kilometer afstand van hoofdstad Parijs. Zodra je het kasteel van Doornroosje ziet, begint je avontuur.

Reis met een busreis naar Disney af naar een park met wel 50 verschillende attracties

Vervelen is er geen moment bij met een Eurodisney busreis. Elke attractie vervoert je weer naar een geheel andere wereld. Zowel jong als oud kunnen zich prima vermaken. Aan een dag heb je in Eurodisney meestal niet genoeg. Om in al de attracties te stappen die je daadwerkelijk wilt beleven, heb je minstens twee dagen nodig. Topfavoriete attracties zijn onder andere de Big Thunder Mountain, Adventure Isle, Pirates of the Caribbean en de Buzz Lightyear Laser Blast. Wedden dat je niet weg bent te krijgen?

Maak je Disneyland Parijs busreis compleet met Disney Village

Wie zegt dat je dag is afgelopen wanneer je de laatste attractie uitstapt? Wanneer je Disneyland aan het eind van de dag via de poorten verlaat, loopt vanzelf Disney Village binnen. Een dynamische plek waar altijd wat te beleven valt. Tijdens je Disneyland Parijs busreis genieten in de gezelligste restaurants en van de leukste shows en ook nog wat shoppen? Je doet het allemaal hier. Ook zijn er bioscopen en vind je er een IMAX-theater. Hier is volop entertainment voor elke bezoeker. De perfecte plek om je dag af te sluiten.

Combineer een last minute Disneyland Parijs per bus met de hoofdstad zelf

Een last minute naar Disneyland Parijs per bus kun je ook prima combineren met een bezoek aan de Franse hoofdstad zelf. Wie voor 3 dagen, 4 dagen of 5 dagen naar Parijs vertrekt, kan bijvoorbeeld 2 dagen daarvan in het pretpark doorbrengen. Aanbiedingen voor dergelijke combinatiereizen zijn vrijwel altijd inclusief de pendel tussen je accommodatie, het park en de stad zelf. Gedurende de busreis vanuit Nederland maak je onderweg natuurlijk een stop om even de benen te strekken. Vanuit België ben je vervolgens snel op je bestemming.

Busreizen vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Busreizen.

© 2024 — busreisdirect.nl — development by Harris Software