Busreizen Duitsland

Busreizen vergelijken

Vergelijk 26 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen

Met de bus naar Duitsland? Je kunt werkelijk alle kanten op

Duitsland is al jarenlang hét nummer één vakantieland onder Nederlanders. Met een busvakantie naar Duitsland ervaar jij waarom. Bij reisorganisaties zoals Peter Langhout Reizen en De Jong Intra vind je verschillende busreizen naar Duitsland. Kies eens een stedentrip naar één van de hippe, Duitse steden boordevol cultuur en historie. Of ga voor een reis naar de veelzijdige natuur van het land, waar je volop oude kastelen en die authentieke dorpjes treft. Je kunt kiezen voor een losse reis, maar ook voor een busreis naar Duitsland op all inclusive basis.

Populaire Busreizen

Op stedentrip? Kies voor een busvakantie naar Duitsland

Duitsland is rijk aan bruisende steden. Goedkope busreizen van 3 dagen of 4 dagen geven je genoeg tijd om daar goed van te proeven. Zo ontdek je in de meer dan drie miljoen inwoners tellende metropool Berlijn de recentie historie van WOII, bezoek je met Leipzig dé muziekstad van Duitsland en vertrek je met een stedentrip naar Dresden richting de stad die ooit liefkozend ‘Florence aan de Elbe’ werd genoemd. Ook vertrekken er veel busreizen naar Duitsland richting Keulen. De multiculturele Altstadt aan de Rijn ken je ongetwijfeld van zijn imposante Dom.

Mogelijkheden voor natuurliefhebbers en sportievelingen

Op zoek naar iets anders dan een stedentrip? Er zijn ook meer dan genoeg busreizen naar Duitsland die natuurliefhebbers en sportievelingen op hun wenken bedienen. Bijvoorbeeld de rondreis langs de Romantische Strasse. Eén van Duitslands meest toeristische routes loopt van Beieren naar de voet van de Alpen en geeft je een prachtige indruk van het middeleeuwse Duitsland. Wandelaars kunnen met de bus naar Duitsland voor een vakantie in de Eifel. De Eifelsteig is een bekende route die je dwars door de ongerepte natuur leidt. Je kunt kunt deze wandelreis onder andere bij reisorganisatie Kras boeken.

Busreizen naar Duitsland zorgen ook goed voor de innerlijke mens

Boek je een busvakantie naar Duitsland, dan heb je niet alleen wat bezienswaardigheden niets te klagen. Onze oosterburen weten namelijk ook goed voor de innerlijke mens te zorgen. Lekker eten is voor de Duitsers belangrijk. De maaltijden zijn over het algemeen redelijk zwaar en bevatten in de meeste gevallen vlees. Echter verschillen de smaken per deelstaat. Duitsers staan erom bekend graag een biertje te drinken. Stap tijdens je busvakantie dus ook eens een gezellig café binnen. In de ochtend strijk je in een gezellig koffiehuis neer voor koffie en zoetigheid.

Een busreis naar Duitsland op all inclusive basis

Ben je toe aan complete ontspanning en wil je het liefst zelf nergens aan hoeven denken? Dan is een busreis naar Duitsland op all inclusive basis de oplossing. In 2019 en 2020 gaan er wederom tal van reizen naar de meest uiteenlopende plaatsen in ons buurland. Deze excursiereizen naar Duitsland laten je de hoogtepunten van je bestemming zien en staan garant voor een zorgeloos verblijf. Een dergelijke busreis naar Duitsland kun je het hele jaar door maken, maar is rond de kerstperiode een echte aanrader. Ben jij al klaar voor de kerstmarkten?  

Busreizen vergelijken

Vergelijk 26 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen
© 2024 — busreisdirect.nl — development by Harris Software