Zoek & boek

Busreizen Berlijn

  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht
Duitse metropool met de meest fascinerende geschiedenis

Met de bus naar Berlijn

Met een busreis naar Berlijn zet je koers naar een ruim drie miljoen inwoners tellende metropool. Een metropool die tot de hipste van Europa behoort, maar waar ook de geschiedenis overal voelbaar is. Wie een stedentrip naar Berlijn met de bus maakt, reist in ongeveer tien uur naar de stad waar oud en nieuw zo harmonieus met elkaar verenigd zijn. De bijzondere architectuur, de vele bezienswaardigheden en de rijke eet- en uitgaansmogelijkheden maken van een georganiseerde busreis naar Berlijn een stedentrip waar het je aan niets ontbreekt.

busreis berlijn
Waar wacht je nog op?

Boek direct je busreis naar Berlijn

busreis 2

Zorgeloos op reis met een georganiseerde busreis naar Berlijn

Met een georganiseerde busreis naar Berlijn hoef je zelf helemaal nergens over na te denken. Vanaf het moment dat je instapt, begint je vakantie. In 1 dag (je reist ongeveer tien uur) ben je in de Duitse hoofdstad. Reisorganisaties hanteren diverse opstappunten. Zo kun je bijvoorbeeld van Amsterdam naar Berlijn, maar ook van Eindhoven naar Berlijn. De meeste reizigers kiezen voor een aanbieding van 3 dagen, 4 dagen of 5 dagen. Ook in de decembermaand vertrekken er tal van busreizen richting de Duitse hoofdstad. De kerstervaring bij de oosterburen is onvergetelijk!

Top 5 busreizen naar Berlijn

Populaire busreizen naar Berlijn

Busreis Stedentrip Berlijn, Potsdam & Dresden

Berlijn - Berlijn

Boeiend Berlijn

Berlijn

Bezienswaardigheden om tijdens je stedentrip in Berlijn per bus niet te missen!

Boek je je stedentrip naar Berlijn per bus, dan kom je uitgerust in de Duitse hoofdstad aan en kun je vol energie meteen aan je ontdekkingstocht beginnen. Natuurlijk staan de resten van de Berlijnse Muur bovenaan je lijstje, net als Checkpoint Charlie, een voormalige controlepost ten tijden van de Koude Oorlog. Ook de Brandenburger Tor, het symbool van vereniging en vrijheid, wil je niet overslaan. Je vindt hem op het drukste punt van de stad. Met een bezoek aan de Reichstag zie je waar het Duitse parlement zetelt.

busreis 3

Goedkoop op stedentrip naar een immens groene stad

Wist je dat je met een busreis naar Berlijn ook één van de groenste steden van Europa bezoekt? De hippe stad telt tal van parken en tuinen. Wissel het sightseeing eens af met een wandeling of picknick in één daarvan. Wie met de bus naar Berlijn gaat, moet zeker de Tiergarten bezoeken. Het oudste park van de stad is een oase van groen en nodigt zelfs uit voor een verkennend fietstochtje. Ook is het Mauerpark, dat deel was van de voormalige Berlijnse Muur, een aanrader. Op zondag is er een gezellige vlooienmarkt!

Eten, drinken en uitgaan tijdens een busreis naar Berlijn

Boek je een busreis naar Berlijn, dan is er niet alleen overdag genoeg te beleven. ’s Avonds lijkt de stad zo mogelijk nog meer tot leven te komen. Je avond begint met een maaltijd in één van de vele restaurants die de stad rijk is. Dankzij de vele immigranten vind je een grote verscheidenheid aan eetgelegenheden uit alle hoeken van de wereld. Natuurlijk kun je ook voor de Berlijnse specialiteiten gaan. De Duitse hoofdstad behoort tot Europa’s steden met de beste uitgaansgelegenheden en biedt tal van opties naar ieders smaak.

Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over busreizen?

Mark helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een busreis of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe een busreis werkt en wat je allemaal kunt zien tijdens zo’n vakantie? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste met de bus op vakantie kunt gaan?

mark busreis direct
Mark Busreis expert
  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…