Busreis Kerstmarkt Duitsland

Busreizen vergelijken

Vergelijk 8 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen

De maand voor kerst  is vaak nog leuker dan kerstmis zelf. Dit is namelijk de periode dat de kerstmarkten weer hun intrede doen. En er is bijna niets gezelliger dan rondslenteren langs knusse kerstkraampjes, glühwein drinken voor een knapperend haardvuur, prachtige kerstbomen bekijken en genieten van ouderwetse kerstliedjes.

Hoewel Nederland ook een aantal mooie kerstmarkten bezit, heeft buurland Duitsland toch echt een streepje voor. Hier liggen de prachtige kerstmarkten namelijk echt voor het oprapen. En jij kunt er naartoe! Bezoek de mooiste kerstmarkt in Duitsland tijdens een georganiseerde busreis, bezichtig de grootste kerstboom van het land en doe jezelf tegoed aan verwarmende, Duitse delicatessen.

Populaire Busreizen

Busreizen naar verschillende kerstmarkten in Duitsland

Ben jij ook een echte kerstmis freak? Dan moet je gewoon een kerstmarkt in Duitsland met de bus bezoeken. Er zijn verschillende mogelijkheden, waarbij meerdere markten kunnen worden gecombineerd. Een aantal opties zijn onder andere:

Berlijn kerstmarkt in Duitsland

De Weihnachtszauber in hartje Berlijn, is een van de bekendste en grootste kerstmarkten van de stad. Tal van knusse kraampjes met ambachtelijke producten staan hier naast elkaar, omringt door prachtige indrukwekkende gebouwen. Je kunt er niet alleen geweldige souvenirs scoren, maar ook heerlijke specialiteiten eten. Denk aan de beroemde bratwurst of de kruidige currywurst.

Bezoek deze mooie kerstmarkt in Duitsland tijdens een busreis van 1 dag. Of boek een 5-daagse kerstvakantie waarbij je ook de historische stad Potsdam gaat ontdekken.

Dortmund kerstmarkt in Duitsland

De betoverende kerstmarkt van Dortmund wordt gezien als een van de mooiste van Duitsland. En met zijn ruim 300 kraampjes is deze topper ook nog eens een van de grootste. Maar nóg een goede reden om deze kerstmarkt in Duitsland met de bus te gaan bezoeken, is de 45 meter hoge kerstboom op het centrale plein. Deze is werkelijk een lust voor het oog!

Straatsburg kerstmarkt in Duitsland

Bijna iedereen heeft wel eens van de beroemde kerstmarkt in Straatsburg gehoord. Maar ben je er ook al eens geweest? Als een van de grootste kerstmarkten van Europa, betoverd deze markt je gelijk bij binnenkomst met zijn sfeervolle karakter. Omringt door typische vakwerkhuizen van de Elzas, waan je je hier tijdens de kerstmaanden echt even in een sprookjeswereld…

Busreis naar de Rüdesheim kerstmarkt in Duitsland

De historische wijnstad Rüdesheim am Rhein heeft niet de grootste kerstmarkt van Duitsland, maar wel van een van de meest knusse en sfeervolle. Er staan ruim 100 kraampjes met specialiteiten uit allerlei verschillende landen. Daarnaast worden er gezellige muziek optredens gegeven die bijdragen aan de ultieme kerstsfeer. De vele handgemaakte kerstartikelen zijn bovendien geweldig om als aandenken mee naar huis te nemen!

Goslar kerstmarkt in Duitsland, busreis

Met de bus naar de meest sprookjesachtige kerstmarkt in Duitsland? Geen probleem.  De pittoreske stad Goslar in het noorden van het land, lijkt namelijk regelrecht uit een sprookje te komen. Verspreid in smalle steegjes met authentieke vakwerkhuizen, waan je je hier in een andere tijd. Bovendien vindt je op de kerstmarkt in Goslar niet alleen geweldige kraampjes. De stad namelijk herbergt ook een prachtig kerstbos met maar liefst 50 schitterende kerstbomen.

Dit was slechts een kleine selectie…Ontdek snel alle busreizen naar kerstmarkten in Duitsland, zodat ook jij komende winter kunt genieten van de mooiste kerstdecors!

Busreizen vergelijken

Vergelijk 8 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen
© 2023 — busreisdirect.nl — development by Harris Software