Zoek & boek

Busreizen Moezel

  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Busreis langs de Moezel

Houd jij van citytrips, wijn, natuur en sfeer? Dan is een busreis naar de moezel helemaal jouw ding. Vooral als je op zoek bent naar een vakantie dichtbij huis, is dit een top bestemming. Tijdens een van onze busreizen naar de Moezel kun jij uitgebreid relaxen in je comfortabele stoel, terwijl je de mooie landschappen aan je voorbij ziet trekken.

Wijngaarden, pittoreske dorpjes, de slingerende Moezelrivier en glooiende heuvels doemen op na elke bocht. En jouw persoonlijke reisleider verteld ondertussen van alles over de omgeving en zijn geschiedenis. Zie je het al voor je? Boek dan een veelzijdige busreis naar de Moezel!

busreis moezel
Waar wacht je nog op?

Boek direct je busreis langs de Moezel

busreis 2

Bezoek schilderachtige stadjes tijdens een busreis langs de Moezel

De Moezelvallei kenmerkt zich onder andere door talloze pittoreske dorpjes. Deze liggen verspreid in de heuvels en aan de oevers van de rivier. En natuurlijk mogen de mooiste parels niet worden overgeslagen tijdens een busreis door de Moezel.

Slenter door smalle straatjes van de oudste Duitse stad Trier, beklim het kasteel van Monschau in het gelijknamige dorpje en geniet van een heerlijke maaltijd in het centrum van Bernkastel-Kues. Daarnaast zijn ook Koblenz en Alken geweldige steden om te verkennen. Al deze bestemmingen hebben hun eigen unieke karakter. Maar één ding hebben ze gemeen; een bepaalde charme en aantrekkingskracht waardoor je je er meteen thuis voelt!

Een busreis door de Moezel; all inclusive genieten

Geweldig aan het reizen per bus, is dat je niet constant zelf hoeft te bedenken waar je heen gaat. Alle mooie plekken worden voor je uitgezocht; zo ook de mooiste hotels op prachtige locaties. Verblijf onder andere in knusse familiehotels in het centrum van de wijnsteden Dieblich of Löf, terwijl je door de gastvrouw/heer in de watten wordt gelegd.

Alle busreizen naar de Moezel zijn inclusief uitgebreid ontbijt- en dinerbuffet of een luxe 3-gangendiner. Uiteraard vergezeld van een lekker Moezel wijntje. Ook even geen stress over wat je vanavond weer moet gaan koken dus…Puur ontspannen en genieten van wat er op je af komt. Wat wil je nog meer?

Ook zo’n heerlijke busreis naar de Moezel boeken? Bekijk dan nu nog alles opties. Voordat je het weet kijk jij je ogen uit in deze prachtige omgeving!

busreis 3
Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over busreizen?

Mark helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een busreis of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe een busreis werkt en wat je allemaal kunt zien tijdens zo’n vakantie? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste met de bus op vakantie kunt gaan?

mark busreis direct
Mark Busreis expert
  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…