Zoek & boek

Busreizen Londen

  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Zoveel redenen om met de bus naar Londen te gaan

Wat je kunt verwachten als je een stedentrip naar Londen per bus boekt? Talloze musea, shoppen tot je erbij neervalt, uitgaan in wijken als Soho en West End en tot rust komen in het groene Hyde Park. Om van de vele bezienswaardigheden die je tijdens een weekje of weekend in Londen per bus ziet nog maar niet te spreken. De vriendelijke locals doen daar nog een schepje bovenop. De Britse hoofdstad is een stad naar ieders hart. Boek je last minute vandaag nog en vertrek binnenkort naar Europa’s gezelligste metropool!

busreis engeland
Waar wacht je nog op?

Boek direct je busreis naar Londen

De Jong Intra Bekijk prijs
veenstra busreizen
Veenstra Reizen Bekijk prijs
Engeland busreis

Hoe de busreis naar Londen eruitziet

Ga jij op stedentrip naar Londen met de bus? De reis naar de Britse hoofdstad is bijzonder te noemen. Je reist niet rechtstreeks van Amsterdam naar Londen, maar gaat met de bus via België naar het Franse Calais, waar je via de tunnel naar Engeland oversteekt. Eenmaal aangekomen op het Engelse vasteland, reis je per bus verder naar Londen. Een citytrip kun je boeken voor een korte periode van 1 dag of 2 dagen. Wie de stad écht wil leren kennen, kiest een busreis naar Londen van 3 dagen, 4 dagen of 5 dagen.

Bezienswaardigheden om tijdens een stedentrip naar Londen per bus niet te missen

Ga je met de bus naar Londen, dan reis je af naar een stad met tal van indrukwekkende bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan de wereldberoemde Big Ben, Buckingham Palace (en met een beetje geluk de wisseling van de wacht), de Tower Bridge én de Londen Eye, het reuzenrad dat je een uitzicht biedt over de hele metropool. Kies je voor een georganiseerde busreis naar Londen, dan vertelt je reisleider je alles over de monumenten. Verken je de stad op eigen houtje, dan maak je gebruik van het makkelijke metrosysteem.

Engeland busreizen
Vergelijk Engeland busreis

Een weekend naar Londen met de bus om grenzeloos te winkelen

Heb je zin in een ongecompliceerd weekend vol shoppingplezier? Boek dan een weekend naar Londen met de bus en zet na aankomst direct koers naar de winkelstraten. De bekendste winkelstraten zijn Oxford Street, Regent Street en Bond Street, maar winkelen kun je in de Britse hoofdstad eigenlijk overal. Vooral kerstshoppen is een heerlijke ervaring. Onder andere Oxford Street, Regent Street en Covent Garden worden gesierd door een zee aan kerstverlichting. De unieke kerstsfeer die Londen vanaf vroeg in november al uitademt, vind je nergens anders. Shop till you drop!

Een citytrip naar Londen is altijd een goed idee

Londen is een heerlijke stad voor wie op zoek is naar cultuur, eindeloos wil winkelen of er gewoon even tussenuit wil. De stad ligt dichtbij Nederland, waardoor de reistijd altijd beperkt is. Zo heb je meer dan genoeg tijd om in de stad zelf door te brengen. Boek je reis nu en ga binnenkort met de bus naar Londen voor die overheerlijke fish and chips, de Harry Potter tour en de scherpe aanbiedingen in de bekendste winkelstraten. Reisorganisaties als Oad en Kras hebben tal van opties voor 2019 en 2020 klaarstaan.

Vergelijk engeland busreizen
Waar naartoe in Engeland?

Populaire bestemmingen

Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over busreizen?

Mark helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een busreis of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe een busreis werkt en wat je allemaal kunt zien tijdens zo’n vakantie? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste met de bus op vakantie kunt gaan?

mark busreis direct
Mark Busreis expert
  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…