Zoek & boek

Busrondreis Engeland

  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Waarom een busrondreis Engeland

Een busrondreis door Engeland is een geweldige manier om dit veelzijdige land te ontdekken. Er is namelijk meer te zien dan alleen Londen en de Big Ben; al mag de hoofdstad natuurlijk niet worden overgeslagen. Verken onder andere de authentieke Cotswolds in Centraal-Engeland, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.

Ontdek daarnaast de bruisende universiteitsstad Oxford en het levendige Liverpool. Maak indrukwekkende wandelingen in het betoverende Lake-District. En bezoek het ruige kustgebied bij Cornwall tijdens een busrondreis door Zuid-Engeland. Conclusie: met een busrondreis door Engeland kom je op de mooiste, unieke plekken. Het enige wat je hoeft te doen is te genieten!

busrondreis engeland
Waar wacht je nog op?

Boek direct je busrondreis naar Engeland

De Jong Intra Bekijk prijs
veenstra busreizen
Veenstra Reizen Bekijk prijs
Engeland busreis

Een busrondreis door Engeland; historische highlights

Zodra je in Engeland bent, voel je de geschiedenis overal om je heen. Op veel plekken lijkt het alsof je bent teruggekeerd naar de middeleeuwen en alsof er zomaar een ridder voorbij kan lopen. Bijzondere burchten en kastelen domineren het landschap. En kleine, eeuwenoude dorpjes doemen her en der voor je op.

Tijdens al onze busreizen door Engeland proef je deze historie als geen ander. Hobbel over landelijke wegen door de heuvels van Norfolk en Suffolk, waarbij het ene na het andere middeleeuwse dorpje voorbijkomt. Of slenter rond door Salisbury; een prachtig stadje vol smalle straatjes en middeleeuwse vakwerkhuizen. Ontdek bovendien de ommuurde stad Canterbury, evenals het 900 jaar oude Kasteel van Leeds. En zo kunnen we nog wel even doorgaan…

Combinatie busrondreizen door Engeland, Schotland en Wales

Drie vliegen in één klap slaan? Boek dan een combinatie busreis naar Engeland, waarbij je ook Schotland en Wales gaat bezoeken. Start de busrondreis in Zuid-Engeland, in de schitterende Cotswolds. Vanuit hier rijd je naar het betoverende Wales en bezoek je onder andere het magische Nationale Park Snowdonia. Laat je betoveren door de weidsheid en natuurlijke schoonheid van dit gebied.

Eenmaal in Schotland krijg je de kans om verschillende eilanden te bezoeken, maar ook levendige steden zoals Oban, Glasgow en Edinburgh. Geniet vanuit je comfortabele stoel van de voorbijgaande landschappen in de Schotse Hooglanden. En waag een dansje in een van de vele gezellige pubs (onder het genot van een whisky natuurlijk).

Waar je ook voor kiest; een busreis door Engeland stelt nooit teleur. Bekijk snel alle mogelijkheden en leg jouw favoriete reis vandaag nog vast!

Engeland busreizen
Waar naartoe in Engeland?

Populaire bestemmingen

Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over busreizen?

Mark helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een busreis of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe een busreis werkt en wat je allemaal kunt zien tijdens zo’n vakantie? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste met de bus op vakantie kunt gaan?

mark busreis direct
Mark Busreis expert
  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…