Zoek & boek

Busreis Zuid-Engeland

  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Waarom een busreis naar Zuid-Engeland

Met zijn prachtige kustlijn en langgerekte stranden, witte kliffen, unieke Nationale Parken en tal van Unesco Werelderfgoedlocaties, is het zuiden van Engeland een waar paradijs. Het voelt er bijna mediterraan aan. En anders dan je misschien denkt, schijnt de zon hier frequent! Een busreis door Zuid-Engeland is een fantastische manier om alle schoonheid en hoogtepunten te ontdekken.

Geniet van de voorbijtrekkende landschappen vol met wijngaarden, oude cottages, kuststroken en kastelen. Of Slenter door liefelijke, typisch Engelse dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Daarnaast kun je volop proeven van heerlijke specialiteiten tijdens een busreis door Zuid-Engeland. Ben je al overtuigd?

busreis zuid engeland
Waar wacht je nog op?

Boek direct je busreis naar Zuid-Engeland

De Jong Intra Bekijk prijs
veenstra busreizen
Veenstra Reizen Bekijk prijs
Engeland busreis

Bewonder de mooiste Engelse tuinen tijdens busreizen door Zuid-Engeland

Het zuiden van Engeland ligt bezaaid met de mooiste, stijlvolle en kleurrijke tuinen. En deze mogen tijdens een busreis door Zuid-Engeland natuurlijk niet worden overgeslagen! Vooral in de graafschappen Cornwall en Devon vindt je unieke exemplaren.

De tuinen kenmerken zich door talloze rododendrons, magnolia’s en camelia’s, die een heerlijke geur afgeven. Maar ook Victoriaanse stijl tuinen zijn geliefd. Zij worden vaak vergezeld door de meest indrukwekkende Engelse landhuizen. Een aantal toppers onder de tuinen zijn onder andere Doddington Place Gardens, Hestercombe Gardens en Lanhydrock House & Garden. Absoluut de moeite waard!

Busrondreizen door Zuid-Engeland; de meest paradijselijke stranden

Al denk je misschien niet meteen aan Engeland bij een strand en zonvakantie; het is echt mogelijk! Een busreis door Zuid-Engeland laat je kennis maken met een aantal oogverblindende stranden. Van zonovergoten zandstranden van de Scilly eilanden, tot de ruige mysterieuze kliffen van Cornwall en romantische baaien: Zuid Engeland heeft het allemaal.

Een van de mooiste stranden aan de kust bij Cornwall is Kynanca Cove. Met zijn spierwitte zand, beschutte baai en prachtige panoramische vergezichten, waan je je op deze plek eerder op een strand in de Caribische zee. Maar ook aan de mooie kustplaats Weymouth liggen de stranden voor het oprapen. Een lekkere afwisseling na al die mooie stadjes en dorpen te hebben bezocht.

Kortom; wil jij deze zomer niet te ver reizen, maar toch dat mediterrane vakantiegevoel? Dan is een busreis naar Zuid-Engeland perfect. Het zal je hoe dan ook positief verrassen!

Engeland busreizen
Waar naartoe in Engeland?

Populaire bestemmingen

Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over busreizen?

Mark helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een busreis of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe een busreis werkt en wat je allemaal kunt zien tijdens zo’n vakantie? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste met de bus op vakantie kunt gaan?

mark busreis direct
Mark Busreis expert
  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…