Busreis Parijs

Busreizen vergelijken

Vergelijk 1 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen

Op naar de Stad van de Liefde: met de bus naar Parijs

Boek een busreis naar Parijs en tref jezelf binnenkort al slenterend door de levendige straten van de Franse ‘Stad van de Liefde’. Een stedentrip naar Parijs per bus kun je ook in 2019 en 2020 vastleggen bij diverse reisaanbieders zoals Peter Langhout, Oad en Kras. Wandel door de straten van Montmartre, vaar over de Seine en flaneer over de Champs-Élysées. Wie maar kort de tijd heeft, kiest voor een weekend Parijs met de bus. Een fijne break waarin je je hart ophaalt aan het winkelen en overheerlijke eten.

Populaire Busreizen

Vanuit diverse opstapplaatsen richting de Franse hoofdstad

Veel reizigers kiezen voor een 3-daagse busreis, maar in plaats van 3 dagen kun je natuurlijk ook 4 dagen of langer blijven om de Franse hoofdstad echt goed te leren kennen. Je kunt je busreis naar Parijs vanuit Nederland in diverse plaatsen starten. Dankzij de diverse opstapplaatsen hoef je zelf nooit ver te reizen. Zo kun je behalve vanuit Amsterdam naar Parijs ook vanuit Rotterdam naar Parijs en zelfs vanuit Eindhoven naar Parijs. De reistijd bedraagt ruim vijf uur. Uiteraard krijg je onderweg de gelegenheid om je benen even te strekken.

Niet te missen bezienswaardigheden tijdens een stedentrip naar Parijs per bus

Ga je met de bus naar Parijs, dan staat de Eiffeltoren natuurlijk bovenaan je lijstje. Het 276 meter hoge bouwwerk kun je beklimmen, maar je kunt er ook voor kiezen om de lift naar boven te nemen. Stel je alleen al het prachtige uitzicht over de stad voor! Een stedentrip naar Parijs per bus is natuurlijk ook niet compleet zonder de Arc de Triomphe en een bezoek aan ’s werelds meest gevierde kunstmuseum: het Louvre. Wegzwijmelen doe je in de romantische schilderswijk Montmartre, waar de prachtige Sacré-Coeur beeldbepalend is.

Eventjes weg uit de dagelijkse sleur: een weekend naar Parijs met de bus

Zin om eens in een andere stad te shoppen? Op zaterdagavond eens iets anders dan je stamkroeg? Of gewoon zin om van het mondaine Franse leven te proeven? Wat je reden ook is, de Franse hoofdstad leent zich prima voor een dagtrip of een kort verblijf. Wie voor een weekend naar Parijs met de bus vanuit Nederland vertrekt, doet dit op een vroeg tijdstip. Zo heb je, eenmaal in de Franse hoofdstad aangekomen, die dag nog genoeg tijd over. Boek spontaan een last minute en vertrek binnenkort!

Combineer een busreis naar Parijs met een bezoek aan Disneyland

Wanneer je via vergelijkingswebsite BusreisDirect.nl tussen het aanbod van de verschillende reisorganisaties kijkt, zie je dat je een goedkope bus naar Parijs ook als combinatiereis kunt boeken. Je boekt dan een reis van een aantal dagen naar de Franse hoofdstad en bezoekt daarvan 1 dag of 2 dagen het mooiste pretpark van heel Europa. Disneyland ligt 30 kilometer buiten de stad. Boek je een geheel verzorgde combinatiereis, dan is de busreis tussen de stad en het park daarbij inclusief. Een heerlijke reis waarbij jong en oud zich geen moment vervelen.  

Busreizen vergelijken

Vergelijk 1 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen
© 2023 — busreisdirect.nl — development by Harris Software