Bus groepsreis

Busreizen vergelijken

Vergelijk 1 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen

Wil jij dolgraag een mooie rondreis maken in of buiten Europa, maar ga je liever niet alleen? Overweeg dan een toffe groepsreis met de bus. Dit is de perfecte manier om mensen te leren kennen, unieke ervaringen te kunnen delen en om zo ontspannen mogelijk te kunnen reizen.

Groepsreizen per bus zijn er in alle soorten en maten. Maak onder andere een rondreis door het magische Noorwegen en ga op zoek naar het Noorderlicht. Boek een vliegrondreis door de ruige natuur van Armenië en Georgië, waar het massatoerisme nog niet is ontdekt. Of verken de mooiste steden van Rusland tijdens een groepseis met de bus naar Moskou en St. Petersburg. De opties zijn eindeloos!

Populaire Busreizen

Groepsreizen per bus; ontspannend, gezellig en leerzaam

Het fijne aan bus groepsreizen is dat je zelf amper wat hoeft te regelen. Kies je favoriete bestemming en laat de rest aan anderen over. Geen gedoe met het boeken van vliegtickets en accommodaties, zelf rijden of het uitstippelen van een route. Je kunt volledig vertrouwen op experts die de ins en outs van het gekozen land op hun duimpje kennen. Bovendien is er altijd een gids aanwezig voor de interessante weetjes onderweg.

Daarnaast staan groepsreizen in het teken van goed gezelschap, waarbij er ook genoeg ruimte is om zelf op pad te gaan. Bijvoorbeeld om even te gaan winkelen, een stadswandeling te maken of een terrasje te pakken.

Gecombineerde groepsreis per bus en vliegtuig

Er worden groepsreizen georganiseerd die vertrekken vanuit Nederland, zoals een reis naar Noorwegen of een skigroepsreis naar Frankrijk. Dit soort groepsreizen zijn ideaal voor mensen die niet graag vliegen.

 Daarnaast worden er verschillende vliegrondreizen aangeboden. Dit betekend dat je eerst vanuit Nederland naar een andere bestemming vliegt en vanuit daar verder gaat met de bus. Denk aan een vlieggroepsreis door de uitgestrekte landschappen van Oezbekistan en Kirgistan. Soms worden er bovendien binnenlandse vluchten genomen tijdens groepsreizen per bus. Aan jou de keus waar je voorkeur ligt!

Alle reizen worden gemaakt per luxe excellent bus en bestaan uit maximaal 34 personen. Mooie accommodaties en heerlijke maaltijden zijn altijd inbegrepen.

Zie jij zo’n geweldige groepsreis met de bus wel zitten? Kies dan snel je favoriete bestemming(en) uit en leg je plek vast. Zo kun je gaan uitkijken naar een bijzondere en unieke vakantie in goed gezelschap!

Busreizen vergelijken

Vergelijk 1 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen
© 2024 — busreisdirect.nl — development by Harris Software