Zoek & boek

Bus groepsreis

  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Groepsreizen per bus!

Wil jij dolgraag een mooie rondreis maken in of buiten Europa, maar ga je liever niet alleen? Overweeg dan een toffe groepsreis met de bus. Dit is de perfecte manier om mensen te leren kennen, unieke ervaringen te kunnen delen en om zo ontspannen mogelijk te kunnen reizen.

Groepsreizen per bus zijn er in alle soorten en maten. Maak onder andere een rondreis door het magische Noorwegen en ga op zoek naar het Noorderlicht. Boek een vliegrondreis door de ruige natuur van Armenië en Georgië, waar het massatoerisme nog niet is ontdekt. Of verken de mooiste steden van Rusland tijdens een groepseis met de bus naar Moskou en St. Petersburg. De opties zijn eindeloos!

busreis 1
Waar wacht je nog op?

Boek direct je groepsreis met de bus

busreis 2

Groepsreizen per bus; ontspannend, gezellig en leerzaam

Het fijne aan bus groepsreizen is dat je zelf amper wat hoeft te regelen. Kies je favoriete bestemming en laat de rest aan anderen over. Geen gedoe met het boeken van vliegtickets en accommodaties, zelf rijden of het uitstippelen van een route. Je kunt volledig vertrouwen op experts die de ins en outs van het gekozen land op hun duimpje kennen. Bovendien is er altijd een gids aanwezig voor de interessante weetjes onderweg.

Daarnaast staan groepsreizen in het teken van goed gezelschap, waarbij er ook genoeg ruimte is om zelf op pad te gaan. Bijvoorbeeld om even te gaan winkelen, een stadswandeling te maken of een terrasje te pakken.

Top 5 groepsbusreizen

Populaire groepsbusreizen

De verrassende Veluwe, Elspeet

Gelderland en de Veluwe

Frankenland en het Steigerwald, Ebrach

Harz, Frankenwald en Steigerwald

Grand tour Italië

Diverse regio's in Italië

Veelzijdig Toscane

Toscane - Montecatini Terme

Vlieg-rondreis Armenië en Georgië

Gecombineerde groepsreis per bus en vliegtuig

Er worden groepsreizen georganiseerd die vertrekken vanuit Nederland, zoals een reis naar Noorwegen of een skigroepsreis naar Frankrijk. Dit soort groepsreizen zijn ideaal voor mensen die niet graag vliegen. Daarnaast worden er verschillende vliegrondreizen aangeboden. Dit betekend dat je eerst vanuit Nederland naar een andere bestemming vliegt en vanuit daar verder gaat met de bus. Denk aan een vlieggroepsreis door de uitgestrekte landschappen van Oezbekistan en Kirgistan. Soms worden er bovendien binnenlandse vluchten genomen tijdens groepsreizen per bus. Aan jou de keus waar je voorkeur ligt!

Alle reizen worden gemaakt per luxe excellent bus en bestaan uit maximaal 34 personen. Mooie accommodaties en heerlijke maaltijden zijn altijd inbegrepen. Zie jij zo’n geweldige groepsreis met de bus wel zitten? Kies dan snel je favoriete bestemming(en) uit en leg je plek vast. Zo kun je gaan uitkijken naar een bijzondere en unieke vakantie in goed gezelschap!

busreis 3
Toch iets anders?

Andere type reizen

Meer weten over busreizen?

Mark helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een busreis of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe een busreis werkt en wat je allemaal kunt zien tijdens zo’n vakantie? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste met de bus op vakantie kunt gaan?

mark busreis direct
Mark Busreis expert
  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…