Busreizen Hongarije

Busreizen vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen

Een land met een rijke geschiedenis, meer dan 20 verschillende wijnregio’s, een authentiek binnenland en verrassende steden. Maar ook van het betoverende Balatonmeer, een heerlijk klimaat, gastvrije mensen en de Donau. Dat is Hongarije; een vakantieland bij uitstek!

Ga mee op een geweldige busreis door Hongarije, waarbij je alle hoogtepunten met eigen ogen kunt bewonderen. Ontspan in een van de vele badhuizen, proef de lekkerste streekgerechten en aanschouw mysterieuze kastelen.

Busreizen door Hongarije hebben voor iedereen wat wils; of je nu van natuur, cultuur, historie of ontspanning houd!

Populaire Busreizen

Een busreis door Hongarije; bezoek de parel van de Donau

Natuurlijk mag een bezoek aan Boedapest niet ontbreken tijdens je busvakantie in Hongarije. Deze bruisende, dynamische stad aan rivier de Donau heeft iets unieks. De talloze culturele bezienswaardigheden, de ontspannen vibe, de mooie stadparken en de vele terrassen en restaurants maken deze stad tot een top bestemming.

Wandel langs het water tijdens zonsondergang of maak een prachtige boottocht om Boedapest vanaf een andere kant te ontdekken. Of mak een uitstapje naar een aantal lokale markten in Boedapest, om te proeven van heerlijke, ambachtelijke streekgerechten.

Eger en Pécs; verrassende bestemmingen tijdens busreizen door Hongarije

Hoewel Boedapest een must-visit bestemming is, heeft Hongarije meer te bieden dan de kleurrijke hoofdstad alleen. Bijvoorbeeld de charmante, schilderachtige steden Eger en Pécs. Er hangt hier een heerlijke mix tussen verschillende culturen, die te danken is aan de Romeinen en Turken die zich er ooit vestigden.

De mooie historische monumenten liggen in deze twee steden voor het oprapen. Er heerst bovendien een gezellige sfeer waardoor het meteen voelt als thuiskomen. De knusse pleintjes vol met terrassen nodigen uit tot een drankje of hapje in de zon. En ook de bergachtige, groene omgeving mag niet worden overgeslagen tijdens een busreis door deze regio van Hongarije.

Laat je verbluffen door de grootste grassteppe van Europa

Een vakantie met de bus naar Hongarije is niet compleet zonder het prachtige Puszta te hebben verkend; het grootste ononderbroken grasland van Europa. Dit is het meest rustige gedeelte van het land, dat wordt doorkruist door kronkelende rivieren en Nationale Parken. Hier krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met echte Hongaarse Cowboys; stoer galopperend over de vlakten. Maar ook met talloze bijzondere diersoorten die zich in dit prachtige gebied hebben gevestigd.

 

Zie jij zo’n veelzijdige busvakantie door Hongarije wel zitten? Kies dan snel jouw favoriete reis. Ga met onder andere Oad of Bolderman busreizen naar Hongarije. Laat je inpalmen door dit fantastische land!

Busreizen vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen
© 2023 — busreisdirect.nl — development by Harris Software