Zoek & boek

Bus rondreizen Ierland

  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Ga op rondreis door het land van mythes

Ierland, een tapestry van mythes en legendes, nodigt uit tot een rondreis door zijn adembenemende landschappen en langs zijn hartverwarmende muzikale tradities. Een rondreis door Ierland onthult een land van verbluffende contrasten: van de majestueuze kliffen die waken over de woeste Atlantische kust tot de serene groene velden die het binnenland kleuren. Dit is een land waar eeuwenoude kastelen de verhalen fluisteren van vervlogen tijden, terwijl de levendige steden Dublin en Cork pulseren met hedendaagse cultuur en gezelligheid.

busreis 1
Waar wacht je nog op?

Boek direct je busreis naar Ierland

busreis 2

Enkele van de mooiste bestemmingen voor busreizen naar Ierland

Een rondreis in Ierland is een ontdekkingsreis door een landschap bezaaid met natuurwonderen en historische schatten. Begin je avontuur langs de Wild Atlantic Way, een route die je langs enkele van de meest spectaculaire kustlijnen ter wereld voert, of verken de Causeway Coastal Route met zijn legendarische Giant’s Causeway. Ierland’s rijke historie komt tot leven in de ruïnes van oude kloosters, in de stille grandeur van zijn kastelen, en in de hartelijke verhalen van de lokale bevolking.

Top 5 bus rondreizen naar Ierland

Populaire bus rondreizen naar Ierland

Vlieg-rondreis Welcome to Ireland

Diverse streken

Vlieg-rondreis Grand Tour Ierland

Diverse streken

Vlieg-busreis Wandelen in Ierland

Diverse streken

Het betoverende noorden van Ierland

Ierland

Het beste van Ierland

Ierland

Naar de culturele hoofdstad van Ierland

Verdiep je in de Ierse cultuur met een bezoek aan de culturele hoofdstad Galway, waar traditionele Ierse muziek de lucht vult, of verdwaal in de historische straatjes van Kilkenny, een stad bekend om zijn middeleeuwse architectuur. De magische Ring of Kerry voert je door een labyrint van meren, bergen en bossen, een landschap zo sprookjesachtig dat het lijkt alsof de tijd er heeft stilgestaan.

busreis 3
Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over busreizen?

Mark helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een busreis of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe een busreis werkt en wat je allemaal kunt zien tijdens zo’n vakantie? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste met de bus op vakantie kunt gaan?

mark busreis direct
Mark Busreis expert
  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…