Zoek & boek

Busreizen Rome

  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Stap in en vertrek met een busreis naar Rome naar een stad vol romantiek en historie

Rome, de Italiaanse hoofdstad waar iedereen die er ooit is geweest, met een glimlach terugdenkt aan zijn bezoek. De vele kerken, fonteinen, monumenten en romantische verhalen weten tijdens een busreis in Rome het hart van elke bezoeker te winnen. Busreizen naar Rome vormen een mooie stedentrip of een romantisch weekendje weg voor stelletjes. Maar ook op degenen die niet op een roze wolk zitten, heeft Rome zijn onweerstaanbare aantrekkingskracht. Achterover leunen en nergens over nadenken? Boek dan vandaag nog die georganiseerde busreis naar Rome.

busreis 1
Waar wacht je nog op?

Boek direct je busreis naar Rome

De Jong Intra Bekijk prijs
veenstra busreizen
Veenstra Reizen Bekijk prijs
busreis 2

Een busreis richting Rome: hoe, wanneer en hoe lang jij maar wilt

Een busvakantie naar Rome bestaat ook dit jaar in zoveel soorten en maten, dat jij altijd precies die reis kunt kiezen die je voor ogen had. Reisorganisaties als Oad, Kras, Peter Langhout en De Jong Intra bieden je het hele jaar door busreizen naar Rome aan. Soms gaat dit om alleen het vervoer en de accommodatie, in andere gevallen gaat het om een geheel georganiseerde busreis naar Rome inclusief excursies met een reisleider. De meeste reizigers kiezen voor een reis van 4 dagen of 5 dagen.

Top 5 busreizen naar Rome

Populaire busreizen naar Rome

Amalfikust, Napels en Rome

Amalfikust, Napels en Rome

Busreizen naar Rome: citytrips bomvol bezienswaardigheden

Bezoek je de Italiaanse hoofdstad, dan is het eigenlijk net of je één groot openluchtmuseum binnenstapt. Rome ademt historie en neemt je graag mee terug in zijn geschiedenis. Het Colosseum is zonder twijfel de beroemdste bezienswwardigheid die je gedurende een busreis in Rome kunt bewonderen. Voor een portie geluk in de toekomst gooi je iets verderop een muntje in de drukbezochte maar ondanks dat prachtige Trevifontein. In het ministaatje Vaticaanstad stap je een geheel andere wereld binnen en vormt de Sixtijnse Kapel met zijn prachtige muur- en plafondschilderingen van onder andere Michelangelo het hoogtepunt.

Proeven van de Italiaanse keuken

Aangezien je in één van de culinair meest gewaardeerde landen ter wereld bent, kan het niet anders dat eten en drinken ook tijdens jouw busreis naar Rome een prominente rol spelen. Eten is in Italië een belangrijk onderdeel van de cultuur en mag tijd kosten. Probeer tijdens je busvakantie in Rome de toeristische plekken te vermijden. Weet je aan te schuiven in authentieke restaurants, dan zullen je smaakpapillen iets beleven wat ze nog niet eerder hebben meegemaakt. Geniet op zijn Italiaans en ga voor alle vijf de gangen: antipasti, primi, secondi, dolci en een drankje.

Een georganiseerde busreis naar Rome en andere Italiaanse hoogtepunten

Wil je behalve Rome met nog meer hoogtepunten van de Italiaanse cultuur en geschiedenis kennismaken? Kies dan bij één van de reisorganisaties die je via vergelijkingswebsite BusreisDirect.nl kunt vinden voor een rondreis waarbij je meerdere steden aandoet. Dit kunnen bijvoorbeeld Lucca, Bologna of Sienna zijn. Maar tevens kunststad Florence wordt vaak met Rome gecombineerd. Ook rond kerst en nieuwjaar worden dit soort busreizen naar Rome en andere steden van belang georganiseerd. Zo combineer je het beste van Italië in één reis en beleef je een decembermaand om nooit meer te vergeten.

Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over busreizen?

Mark helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een busreis of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe een busreis werkt en wat je allemaal kunt zien tijdens zo’n vakantie? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste met de bus op vakantie kunt gaan?

mark busreis direct
Mark Busreis expert
  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…