Zoek & boek

Busrondreis Italië

  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Waarom een busrondreis Italië

Italië herbergt tientallen prachtige steden die niet mogen ontbreken tijdens je vakantie. Ben jij een echte cultuurfanaat? Maak dan een geweldige busreis door Italië waarbij een aantal van de mooiste steden worden bezocht. Bewonder Vaticaanstad in het eeuwenoude Rome, vaar in een gondola over de grachten van Venetië, bekijk de beroemde toren van Pisa en maak een stadwandeling door het middeleeuwse Assisi (Umbrië). Dit is een geweldige kans om alle klassiekers van het land te verkennen en kennis te maken met verschillende regio’s. Bovendien overnacht je op de meest bijzondere locaties, met een panoramisch uitzicht vanuit je comfortabele kamer.

busreis 1
Waar wacht je nog op?

Boek direct je busrondreis naar Italië

veenstra busreizen
Veenstra Reizen Bekijk prijs
busreis 3

Van Noord naar Zuid; verschillende hoogtepunten

Italië is zo veelzijdig, dat je bijna niet weet wat je moet kiezen. Ga je voor een busreis door Noord-Italië? Zet je je zinnen op de zuidelijke eilanden en kustgebieden? Of ga je voor de gulden middenweg? Busreizen door Noord-Italië zullen je verrassen met bestemmingen als Verona, het Gardameer, Lago Maggiore en de Dolomieten. Het centrum daarentegen, is de thuisbasis van het prachtige Toscane, het groene Umbrië, bruisende badplaatsen als Rimini en San Marino en de kleurrijke stadjes van Cinque Terre. Weer een compleet andere wereld staat je te wachten tijdens een busreis door het zuiden van Italië. Ontdek hier de veelzijdige streek Puglia, met zijn eeuwenoude olijfbomen en traditionele Trulli huisjes. Het chaotische maar oh zo charmante Napels, waar je de beste pizza van het land eet. Of de geweldige Amalfikust met zijn bloemenpracht en azuurblauwe zee. Kortom; jij kunt al deze parels ontdekken tijdens een unieke busreis door Italië. Mis het niet!

Waar naartoe in Engeland?

Populaire bestemmingen

Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over busreizen?

Mark helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een busreis of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe een busreis werkt en wat je allemaal kunt zien tijdens zo’n vakantie? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste met de bus op vakantie kunt gaan?

mark busreis direct
Mark Busreis expert
  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…