Zoek & boek

Busreizen Toscane

  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Verken het hart van Italië en boek je busreis naar Toscane!

Zonder twijfel is Toscane een van de mooiste regio’s van Italië. Nergens anders vindt je zulke liefelijke dorpjes die domineren vanaf heuveltoppen, een meer verfijnde keuken en écht Italiaanse landschappen met eeuwenoude cipressen. Bovendien herbergt de ruige kust van Toscane een aantal prachtige, onontdekte eilanden, waarvan velen het bestaan niet eens weten. Zie je het al voor je? Denk dan eens aan een busreis door Toscane, waarbij je de authentieke sfeer optimaal kunt ervaren. Proef wijn bij een van de vele oude wijnboerderijen die het landschap domineren. Snuif kunst en cultuur in steden als Pisa en Florence. En verblijf op de meest verbluffende locaties in prachtige hotels. Echt; een busvakantie naar Toscane is een must dit jaar!

busreis 1
Waar wacht je nog op?

Boek direct je busreis naar Toscane

Top 5 busreizen naar Toscane

Populaire busreizen naar Toscane

Veelzijdig Toscane

Toscane - Montecatini Terme

Busreis Inspirerend Toscane & Florence

Toscane - Montecatini Terme

Single reis Toscane

Toscane - Montecatini Terme

Vlieg-busreis Hoogtepunten van Toscane

Toscane - Marina di Pietrisante

Indrukwekkend Toscane, Montecatini Terme

Toscane - Florence

Ontdek de authentieke Italiaanse keuken tijdens busreizen door Toscane

Bourgondiërs kunnen hun hart ophalen in Toscane; dé streek van Italië met de meest verfijnde en verse gerechten. En tijdens een busreis door Toscane maak jij met al deze heerlijkheden kennis! De regio staat bekend om zijn simpele, maar goddelijke gerechten van top kwaliteit. Vooral ambachtelijk geproduceerde olijfolie wordt volop gebruikt, evenals knapperig Toscaans brood en typische pastasoorten.

Eet van de overheerlijke broodsalade panzanella, goudgebakken bruchetta, rijkelijk gevulde ribolita en potato tortelli; vers gevulde aardappelpasta. Loopt het water je al in de mond? Wacht dan tot je gesmuld hebt van castagnaccio. Deze unieke kastanjecake komt uit de bergen van Toscane en is werkelijk goddelijk. En de wijn? Laten we daar maar niet over beginnen…

Een busreis door Toscane; laat je verrassen door historie, kunst en cultuur

Houd jij van citytrips, culturele bezienswaardigheden en levendigheid? Ga dan mee op een van onze “inspirerende” busreizen door Toscane. Hierbij bezoek je onder andere de hoofdstad van de regio Florence, kun je een selfie maken voor de toren van Pisa, eet je gelato op het stadsplein van Sienna, en ontdek je de stad van het marmer Cararra.

Bovendien maak je kennis met de wereldberoemde “Chiantiroute”, waarbij je uiteraard ook mag proeven van deze bekende Toscaanse wijn. En een bootovertocht naar het eiland Elba is vanuit de streek ook zo gemaakt. Duik daar in de geschiedenis van Napoleon, die er zijn gevangenisstraf moest uitzitten.

Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over busreizen?

Mark helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een busreis of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe een busreis werkt en wat je allemaal kunt zien tijdens zo’n vakantie? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste met de bus op vakantie kunt gaan?

mark busreis direct
Mark Busreis expert
  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…