Busreis Toscane

Busreizen vergelijken

Vergelijk 14 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen

Zonder twijfel is Toscane een van de mooiste regio’s van Italië. Nergens anders vindt je zulke liefelijke dorpjes die domineren vanaf heuveltoppen, een meer verfijnde keuken en écht Italiaanse landschappen met eeuwenoude cipressen. Bovendien herbergt de ruige kust van Toscane een aantal prachtige, onontdekte eilanden, waarvan velen het bestaan niet eens weten.

Zie je het al voor je? Denk dan eens aan een busreis door Toscane, waarbij je de authentieke sfeer optimaal kunt ervaren. Proef wijn bij een van de vele oude wijnboerderijen die het landschap domineren. Snuif kunst en cultuur in steden als Pisa en Florence. En verblijf op de meest verbluffende locaties in prachtige hotels. Echt; een busvakantie naar Toscane is een must dit jaar!

Populaire Busreizen

Ontdek de authentieke Italiaanse keuken tijdens busreizen door Toscane

Bourgondiërs kunnen hun hart ophalen in Toscane; dé streek van Italië met de meest verfijnde en verse gerechten. En tijdens een busreis door Toscane maak jij met al deze heerlijkheden kennis! De regio staat bekend om zijn simpele, maar goddelijke gerechten van top kwaliteit. Vooral ambachtelijk geproduceerde olijfolie wordt volop gebruikt, evenals knapperig Toscaans brood en typische pastasoorten.

 

Eet van de overheerlijke broodsalade panzanella, goudgebakken bruchetta, rijkelijk gevulde ribolita en potato tortelli; vers gevulde aardappelpasta. Loopt het water je al in de mond? Wacht dan tot je gesmuld hebt  van castagnaccio. Deze unieke kastanjecake komt uit de bergen van Toscane en is werkelijk goddelijk. En de wijn? Laten we daar maar niet over beginnen…

Een busreis door Toscane; laat je verrassen door historie, kunst en cultuur

Houd jij van citytrips, culturele bezienswaardigheden en levendigheid? Ga dan mee op een van onze “inspirerende” busreizen door Toscane. Hierbij bezoek je onder andere de hoofdstad van de regio Florence, kun je een selfie maken voor de toren van Pisa, eet je gelato op het stadsplein van Sienna, en ontdek je de stad van het marmer Cararra.

Bovendien maak je kennis met de wereldberoemde “Chiantiroute”, waarbij je uiteraard ook mag proeven van deze bekende Toscaanse wijn. En een bootovertocht naar het eiland Elba is vanuit de streek ook zo gemaakt. Duik daar in de geschiedenis van Napoleon, die er zijn gevangenisstraf moest uitzitten.

Dit en meer ga je allemaal ontdekken tijdens een afwisselende busreis door Toscane. De perfecte bestemming om in 2021 te vertoeven!

Busreizen vergelijken

Vergelijk 14 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen
© 2023 — busreisdirect.nl — development by Harris Software