Zoek & boek

Bus groepsreis

  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Boek een busreis om kerst eens op een andere manier te ervaren

Kerst, voor velen de gezelligste tijd van het jaar. De decembermaand leent zich er bij uitstek voor om met je partner, familie of vrienden even weg te gaan. En wat kun je dan beter boeken dan één van de vele kerst busreizen? De kerst busreizen gaan veelal naar Duitsland, maar kerstmarkten worden door heel Europa georganiseerd. Zo kun je met de bus kerstreizen maken naar Barcelona. Of ben je misschien benieuwd hoe Florence er tijdens de decembermaand uitziet? Wacht niet langer en leg jouw reis vast.

busreis 1
Waar wacht je nog op?

Boek direct je kerst busreis

De Jong Intra Bekijk prijs
veenstra busreizen
Veenstra Reizen Bekijk prijs
busreis 2

Maak per bus kerstreizen door heel Europa

Hier vind je diverse kerst busreizen door heel Europa. De bekendste reisorganisaties van Nederland vind je op onze website allemaal onder één dak. Zo kun je de kerst busreizen van dit jaar onderling gemakkelijk met elkaar vergelijken en precies díe reis uitkiezen die geheel aansluit op jouw wensen. Reisorganisaties waarbij je busreizen naar kerstmarkten kunt boeken, zijn onder andere Oad, Kras en De Jong Intra. Selecteer op onze website het thema ‘kerst’ en vind met één muisklik alle mogelijkheden voor de decembermaand. Zo is je reis makkelijk en snel geboekt.

Top 5 kerst busreizen

Populaire kerst busreizen

De verrassende Veluwe, Elspeet

Gelderland en de Veluwe

Frankenland en het Steigerwald, Ebrach

Harz, Frankenwald en Steigerwald

Grand tour Italië

Diverse regio's in Italië

Veelzijdig Toscane

Toscane - Montecatini Terme

Vlieg-rondreis Armenië en Georgië

Redenen in overvloed om één van de kerst busreizen van dit jaar te boeken

Boek je een busreis om kerst in het buitenland te vieren? Of vertrek je vóór de feestdagen naar een mooie bestemming? Dan zal je dit jaar het ultieme kerstgevoel gaan ervaren. Gedurende de decembermaand zijn de al indrukwekkende steden waarnaartoe busreizen worden verzorgd, nog betoverender. De straten zijn uitbundig versierd en op de pleinen prijken vaak de grootste kerstbomen die haast wel met elkaar lijken te wedijveren om de titel ‘mooist aangeklede dennenboom’. Natuurlijk maakt een bezoek aan één of meerdere kerstmarkten een busreis rond kerst compleet.

De ultieme kerst busreizen met kinderen: op naar Disneyland Parijs

Wil je deze decembermaand iets origineels doen en je kinderen verrassen met een uitstapje dat ze nooit meer zullen vergeten? Het epicentrum van vermaak en zorgeloosheid vind je net buiten de Franse hoofdstad in Eurodisney Parijs. Alhoewel de sfeer daar het hele jaar door al magisch te noemen is, voel je in december de magie in het kwadraat. Figuren als Mickey Mouse, Donald Duck en Doornroosje maken het feest helemaal compleet. Boek je een kerstreis naar Disneyland Parijs, dan is de shuttle tussen je accommodatie en het pretpark meestal inbegrepen.

Voor iedereen de ideale kerstreis

Dankzij het grote aanbod van de reisorganisaties hier vindt is er voor elk type reiziger wel een busreis rond kerst te vinden. Zo zijn er zoals gezegd bus kerstreizen voor families –bijvoorbeeld naar Disneyland Parijs-, bus kerstreizen voor tortelduifjes naar bijvoorbeeld Wenen of Noord-Italië, maar ook reizen speciaal voor singles. Sommige reizen, bijvoorbeeld die naar de Zwitserse Alpen, betreffen geheel georganiseerde vakanties inclusief diverse excursies. Laat je voorafgaand aan het boeken dus goed informeren over wat er eventueel is inbegrepen. Boek je reis snel en vier dit jaar je mooiste kerstdagen!

Toch iets anders?

Andere type reizen

Meer weten over busreizen?

Mark helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een busreis of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe een busreis werkt en wat je allemaal kunt zien tijdens zo’n vakantie? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste met de bus op vakantie kunt gaan?

mark busreis direct
Mark Busreis expert
  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…