Zoek & boek

Busreizen Nederland

  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Ontdek met busreizen in Nederland de schatten van eigen bodem

Fietsen door de bossen, winkelen in de gezelligste winkelstraten en uitwaaien op het strand. Alhoewel we vaak voorbijgaan aan ons eigen land als vakantiebestemming, heeft het zoveel te bieden. Met busreizen binnen Nederland ontdek je de schatten die we eigenlijk binnen handbereik hebben. De comfortabele busreizen door Nederland kunnen je van noord tot zuid naar elke gewenste plek brengen. Dankzij het waterrijke karakter van ons land kun je tijdens een bus rondreis in Nederland soms een riviercruise of andere watertocht maken. Ook zijn er speciale busreizen door Nederland voor ouderen.

Busreizen Nederland
Waar wacht je nog op?

Boek direct je busreis naar Nederland

veenstra busreizen
Veenstra Reizen Bekijk prijs
Nederland busreis

Busreizen door Nederland langs de hoogtepunten van het noorden

Kies je uit het grote aanbod van bustochten in Nederland voor een reis door het noorden van het land? Bereid je dan voor op een reis terug in de geschiedenis. Busreizen in Nederland met de provincie Drenthe als bestemming laten je kennismaken met het leven van turfstekers en hunebedbouwers. In het museumdorp Orvelte leer je alles over de oude ambachten. Vertrek je naar Friesland, dan bezoek je sprekende steden als Sneek, Stavoren, Harlingen en Franeker. Je comfortabele accommodatie bevindt zich doorgaans in een groen gebied waar je wordt omgeven door rust.

Top 5 busreizen naar Nederland

Populaire busreizen naar Nederland

De verrassende Veluwe, Elspeet

Gelderland en de Veluwe

Busreis Het Limburgse Heuvelland & de Eifel

Limburg - Valkenburg

Busreis Friese meren, steden & Ameland

Friesland - Earnewâld

Zuid-Limburg en de buurlanden, Valkenburg

Zuid-Nederland, Limbug en Noord-Brabant

De oerprovincie van Nederland, Zuidlaren

Drenthe

Op naar het heuvelachtige zuiden met busreizen binnen Nederland

Met een busvakantie in Nederland kun je natuurlijk ook richting het uiterste zuiden van het land vertrekken. Ontdek met een 3-daagse reis een gezellige stad als Maastricht, of blijf 4 dagen, 5 dagen of langer in het zuiden om de regio nog beter te leren kennen. Het Zuid-Limburgse heuvellandschap is uniek binnen Nederland en geeft je soms het gevoel dat je op vakantie bent in het buitenland. Naast Maastricht is het gezellige Valkenburg met zijn grottenstelsels een absolute must-see. Ook het historische stadje Thorn met zijn witgeschilderde huizen is een plaatje.

Nederland busreizen
Vergelijk Nederland busreizen

Busreizen rond de kerstperiode

Ben je het er ook niet mee eens dat de decembermaand dé periode is voor een gezellig uitstapje? Wanneer de steden met gezellige versiering en verlichting zijn aangekleed en je af en toe met een kop koffie of warme chocomel moet schuilen voor het gure weer, ervaar je de Nederlandse knusheid optimaal. Ook in de aanloop naar kerst zijn er tal van busreizen door Nederland mogelijk. Soms betreft dit een rondreis, andere keren gaat het om dagreizen met de bus binnen Nederland. Vooral Limburg staat bekend om zijn kerstmarkten en extra sfeervolle uitstraling in deze periode.

Onbezorgd op pad met busreizen binnen Nederland voor ouderen

Ook dit jaar hebben reisorganisaties zoals Kras, Oad, Peter Langhout Reizen en De Jong Intra weer tal van busreizen in Nederland voor je klaarstaan. Een deel daarvan betreft busreizen in Nederland voor ouderen. Deze busreizen binnen Nederland ontzorgen senior reizigers geheel. In plaats van zelf te moeten rijden, vertrekt men gezellig met leeftijdsgenoten naar de bestemming van keuze. In het geval van geheel georganiseerde reizen wordt er een vast programma gevolgd. Vrije dagen of dagdelen kan met invullen zoals gewenst: op eigen houtje of samen met het reisgezelschap.

Vergelijk Nederland busreis
Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over busreizen?

Mark helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een busreis of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe een busreis werkt en wat je allemaal kunt zien tijdens zo’n vakantie? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste met de bus op vakantie kunt gaan?

mark busreis direct
Mark Busreis expert
  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…