Peter Langhout Busreizen

Busreizen vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Busreizen.

Een optimaal verzorgde vakantie met Peter Langhout busreizen

De Nederlandse reisorganisatie Peter Langhout Reizen is een zogeheten allround touroperator. Naast het feit dat u weer uit tal van Peter Langhout busreizen voor 2019 en 2020 kunt kiezen, biedt het bedrijf eveneens autovakanties, fietsvakanties en cruises aan. De bestemmingen voor de busvakanties bevinden zich allemaal in Europa. Peter Langhout staat bekend om zijn compleet verzorgde reizen waarbij veel in de prijs inclusief is. Een voorbeeld daarvan zijn de Peter Langhout stedentrips. Boek bijvoorbeeld een busreis naar Wenen met Peter Langhout en ontdek alles wat je ooit wilde weten over de stad.

Over Peter Langhout

Peter Langhout busreizen behoren vandaag de dag, ruim 30 jaar na de oprichting van het bedrijf, tot de meest gewaardeerde busvakanties van ons land. De reisorganisatie startte in 1987 met busreizen naar het Sauerland, maar breidde al gauw uit met andere bestemmingen én reisvormen. Vandaag de dag kun je bij deze reisorganisatie wel honderden verschillende reizen naar in totaal 25 landen boeken. Denk bijvoorbeeld aan bestemmingen als Duitsland, Frankrijk, Ierland, Groot-Brittannië en Zwitserland, maar ook mediterrane oorden als Portugal, Spanje en Kroatië. De belangrijkste doelgroepen van Peter Langhout reizen zijn 50-plussers, stelletjes en gezinnen met kinderen.

Peter Langhout busreizen in 2019 en 2020 met inbegrepen excursies

Wil je zoveel mogelijk van je vakantiebestemming zien, dan zijn excursies vanzelfsprekend aangeraden. Een reisleider weet je tot in detail te vertellen over de plek, zijn geschiedenis en culturele bewonderenswaardigheden. Een speciale categorie binnen de Peter Langhout busreizen van 2019 en 2020 zijn de busreizen waarbij alle mogelijke excursies in de prijs zijn inbegrepen. Dit type reizen wordt excursiereizen genoemd. Het aantal inbegrepen excursies is voornamelijk afhankelijk van de duur van de door jou gekozen reis. Wat verzorging betreft heb je keuze uit logies en ontbijt, halfpension, volpension en all-inclusive.

Peter Langhout stedentrips: korte vakanties waarbij je even helemaal weg bent

Geen tijd voor een lange vakantie, maar wil je toch even de dagelijkse sleur doorbreken? Kies dan uit één van de vele Peter Langhout stedentrips. Middels een comfortabele busrit word je naar de stad van jouw keuze gebracht. Of dat nu een nabijgelegen bestemming of een verder weg gelegen stad is. Peter Langhout hanteert verschillende opstappunten in Nederland, waardoor je nooit lang onderweg bent. Een stedentrip is de ideale manier om de cultuur van een land te ontdekken en om natuurlijk heerlijk te eten, te drinken en te winkelen!

Topfavoriet: een busreis naar Wenen met Peter Langhout

Alhoewel elke stad zijn eigen charme, geschiedenis en bijzonderheden heeft, zijn er altijd (hoofd)steden die er met kop en schouders bovenuit steken. Zo ook de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, het epicentrum van kunst en muziek. Wenen is behalve de muziekstad ook de stad van voormalig keizerin Sissi. Maar ook de stad waar je koffie drinkt onder de kroonluchters en wordt geserveerd door in chique kostuum geklede obers. Schloss Schönbrunn is verreweg de belangrijkste bezienswaardigheid van de stad. Wenen is het hele jaar door prachtig en rond kerst nog eens extra populair.

Busreizen vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Busreizen.

© 2023 — busreisdirect.nl — development by Harris Software