Zoek & boek

Een busreis met De Jong Intra

Zwitserland busreis
Gewoon perfect geregeld

Zorgeloos op vakantie met de mooiste busreizen van De Jong Intra

Boek je één van de De Jong Intra busreizen, dan kun je ervan uitgaan dat je een comfortabele en perfect verzorgde reis tegemoet gaat. De De Jong busreizen zijn altijd al het paradepaardje geweest van de onderneming, die al sinds 1972 verschillende typen vakanties aanbiedt. Naast De Jong Intra Tours busreizen ben je er ook aan het juiste adres voor onder andere strandvakanties en fietsvakanties. Zelfs een cruise behoort vandaag de dag tot de mogelijkheden. De Jong Intra heeft de afgelopen jaren ook diverse awards in ontvangst mogen nemen.

Een reis om nooit te vergeten

Comfortabel op de weg met De Jong busreizen

Al meer dan 45 jaar worden er busreizen door De Jong Intra verzorgd. Daarom weet de reisorganisatie precies wat jij tijdens zo een reis verlangt. Zo zijn ten eerste de groepen nooit te groot. Daarnaast zijn de bussen prima uitgerust en weten ze zo een fijne reis te garanderen. De Jong Intra Tours busreizen worden uitgevoerd met Comfort Class touringcars, die standaard over een toilet, koelkast, koffiezetapparaat en airconditioning beschikken. Je zitplaats biedt je meer dan voldoende ruimte. Sommige reizen worden met Luxury Class touringcars uitgevoerd, voor nóg meer comfort.

Polen busreis
Meer weten

Bekijk de populairste busreizen bij De Jong Intra

De verrassende Veluwe, Elspeet

Gelderland en de Veluwe

Frankenland en het Steigerwald, Ebrach

Harz, Frankenwald en Steigerwald

Grand tour Italië

Diverse regio's in Italië

Zwitserse treinen en André Rieu in Lausanne

Zwitserse Alpen en het meer van Genève

Ga met De Jong Intra busreizen op pad naar de mooiste bestemmingen

Wie voor De Jong Intra busreizen kiest, kan niet alleen uitgaan van een comfortabele reis, maar heeft ook een enorme keuzemogelijkheid. Naast busreizen waarbij je in Nederland in de Comfort Class touringcar of de Luxury Class touringcar stapt, bestaan er ook reizen waarbij je naar je bestemming vliegt en daar vervolgens in de touringcar stapt. Momenteel biedt De Jong Intra maar liefst 34 landen aan die je per bus kunt ontdekken. Naast nabijgelegen bestemmingen als Duitsland en Frankrijk behoren ook Italië, IJsland en zelfs Amerika tot de mogelijkheden.

De Jong Intra Tours busreizen: met of zonder excursies?

Binnen de De Jong Intra Tours busreizen bestaat er dan ook nog eens de keuze tussen rondreizen en excursiereizen. Bij een rondreis stap je in een Comfort Class of Luxury Class touringcar, die je door meerdere streken en soms zelfs landen leidt. Je overnacht in verschillende hotels. Je chauffeur en reisleider zorgen voor een soepel verlopende reis. In het geval van een vlieg busreis wachten zij je op het vliegveld van aankomst op. Bij een excursiereis is de chauffeur tegelijkertijd je gastheer of –vrouw. Per bus maak je de mooiste uitstapjes.

Busvakanties het hele jaar door

Voor een busvakantie hoef je je niet te beperken tot de warme maanden van het jaar, want ook in de winter worden er tal van De Jong busreizen naar diverse bestemmingen uitgevoerd. De wintersportvakantie blijft onder Nederlanders een onverminderd populaire vakantie. De Jong Intra biedt je ook dit jaar weer een breed aanbod wintersport busreizen naar bestemmingen als Oostenrijk, Frankrijk en Italië. De touroperator voert deze ritten uit met zijn eigen bussen en brengt je zo dicht mogelijk bij je accommodatie. Zo geniet jij van een onbezorgde vakantie op de lange latten!

Naar wat ben je op zoek?

Type vakantie

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…