Zoek & boek

KRAS Busreizen

Zwitserland busreis

Met Kras busreizen de hele wereld over

De Nederlandse reisorganisatie KRAS heeft meer dan 90 jaar ervaring in de reisbranche. Vandaag de dag kun je bij KRAS vakanties naar maar liefst meer dan tachtig landen boeken. KRAS busreizen zijn onverminderd populair. Samen met een groep ontdek je een nieuwe bestemming. Tijdens de busreizen en KRAS vlieg busreizen bestaat er een goede balans tussen groepsactiviteiten en individuele tijd. Behalve binnenlandse busvakanties organiseert KRAS reizen naar nabijgelegen bestemmingen zoals Duitsland, maar ook naar landen als Zuid-Afrika en Cuba. En wat te denken van een KRAS busreis naar Noorwegen?

Over KRAS

Behalve KRAS busreizen en KRAS vlieg busreizen bestaat het aanbod van de organisatie ook uit onder andere autovakanties, rondreizen en cruises. KRAS werd in 1922 opgericht. Aan het eind van de jaren ’40 specialiseerde het bedrijf zich in dagtochten en georganiseerde uitstapjes en in de jaren ’60 kwamen daar de touringcarreizen bij. Twee decennia later breidde KRAS uit met internationale bestemmingen. Inmiddels maakt het onderdeel uit van de Tui Group. Of je nu binnen Nederland wilt reizen, dichtbij huis plekken als Schotland, Engeland of Zuid-Engeland wilt bezoeken, of de Atlantische Oceaan over wilt steken, alles is tegenwoordig mogelijk.

Polen busreis
Meer weten

Bekijk de populairste busreizen van KRAS

Veelzijdig Toscane

Toscane - Montecatini Terme

Vlieg-rondreis Armenië en Georgië

Vlieg-rondreis Authentiek Armenië

Langlauf- en wandelreis Mieminger Plateau

Mieminger Plateau - Wildermieming

Extra services om KRAS busreizen volledig soepel te laten verlopen

Kies je voor één van de vele KRAS busreizen voor je vakantie? Dan kun je ervan uitgaan dat je een perfect georganiseerde reis tegemoet gaat. Natuurlijk zijn er altijd elementen die van jou enige voorbereiding vereisen. Denk bijvoorbeeld aan vaccinaties en verzekeringen. Maar misschien wil je ook wel je parkeerplaats op het vliegveld regelen. Dankzij KRAS kun je al deze dingen eenvoudig regelen. Ook kun je extra excursies voor op je bestemming van keuze laten vastleggen. Zo raakt je reis helemaal compleet.

Tal van excursies voor KRAS busreizen en KRAS vlieg busreizen

Bij KRAS kun je erop rekenen dat je een perfect georganiseerde reis boekt. Vanaf het moment dat je in de bus stapt, begint voor jou het zorgeloze genieten. Alhoewel er bij een deel van de reizen één of meerdere excursies zijn inbegrepen, kun je je reis zelf nog verder invullen door voorafgaand aan je vertrek meer uitstapjes vast te leggen. Op dit moment is het bij KRAS mogelijk om uit wel 45.000 excursies op 2.000 verschillende bestemmingen te kiezen. Excursies maken je vakantie compleet en doen je bestemming extra leven.

Reis af naar de ongerepte natuur met een KRAS busreis naar Noorwegen

Scandinavië kan de laatste jaren op steeds meer waardering rekenen. Meer en meer reizigers hebben de behoefte de drukke bestemmingen achter zich te laten en koers te zetten naar een plek waar ze helemaal tot rust kunnen komen en optimaal van de natuur kunnen genieten. En waar kan dat nou beter dan in één van Europa’s meest ongerepte plekken? Met een KRAS busreis naar Noorwegen ontdek je berggebieden, kraakheldere meren, imposante fjorden en charmante vissersdorpjes. Reis je af in de winter, dan spot je misschien zelfs het Noorderlicht!

Naar wat ben je op zoek?

Type vakantie

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…