Zoek & boek

Een busreis met Oad

Zwitserland busreis
Snel en eenvoudig

Ga met Oad busreizen een geheel onbezorgde vakantie tegemoet

Oad is binnen Nederland één van de bekendste namen op het gebied van busreizen. De organisatie is al tientallen jaren actief in de reisbranche en weet toeristen van alle leeftijden en uiteenlopende interesses van een mooie reis te voorzien. Met Oad busreizen reis je in een comfortabele en goed uitgeruste bus. Kies je voor één van de Oad vlieg busreizen, dan vlieg je naar het startpunt van je reis en ga je daar verder per bus. Van alle Oad busreizen behoren de kerstreizen tot de populairste.

Over Oad

Oad staat voor Overijsselse Autobusdiensten. Een naam die verraadt dat het bedrijf in de jaren twintig van de vorige eeuw op lokaal niveau is begonnen. Oad verzorgde toen personenvervoer in Salland en Twente. Het bedrijf groeide snel en breidde al gauw uit met groepsuitstapjes en verzorgde busreizen. Oad is een bekende speler binnen de Nederlandse reiswereld en verzorgt busreizen door heel Europa en in alle seizoenen. Oad busreizen kunnen een pakket bestaande uit enkel de busreis en de accommodatie betreffen, maar daarnaast bestaan er Oad busreizen met een tot in de puntjes georganiseerd programma inclusief excursies.

Polen busreis
Meer weten

Bekijk de populairste busreizen van Oad

Veelzijdig Toscane

Toscane - Montecatini Terme

Vlieg-rondreis Armenië en Georgië

Vlieg-rondreis Authentiek Armenië

Langlauf- en wandelreis Mieminger Plateau

Mieminger Plateau - Wildermieming

Oad vlieg busreizen naar sprekende bestemmingen

Oad organiseert het hele jaar door reizen binnen Europa. Denk hierbij aan levendige bestemmingen met een sterke aantrekkingskracht op een groot publiek, zoals Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk, Schotland, Noorwegen en Italië. Eén van de populairste reizen in dat laatstgenoemde land gaat naar de Bloemenrivièra, waar ook de vijf dorpjes die de Cinque Terre vormen, gelegen zijn. Voor gezinnen met kinderen zijn er de vele reizen naar Disney en voor wintersportfanaten een reis naar bijvoorbeeld Nassereith in Tirol. Die Oostenrijkse deelstaat is in het voorjaar en in de zomer dé plek voor wandelaars en mountainbikers.

Oad busreizen binnen Nederland

Denk je aan een busvakantie van Oad, dan denk je automatisch aan reizen naar het buitenland. Alhoewel het bedrijf daar een breed aanbod in heeft, ziet het ook het eigen land niet over het hoofd. Nederland kent veel plekken die wij als inwoners onterecht over het hoofd zien. Oad zorgt ervoor dat je in een comfortabele bus en met een perfect georganiseerd programma juist díe plekken van het land ziet, die je nog niet kende. Vertrek bijvoorbeeld naar het noorden om het verleden van de turfstekers en hunebedbouwers te ontrafelen. Of geniet van de Zuid-Limburgse natuurgebieden.

In de decembermaand: Oad busreizen zijn kerstreizen om nooit te vergeten

In de decembermaand betreffen Oad busreizen veelal kerstreizen. Van dit soort Oad busreizen vind je ook dit jaar weer een breed aanbod, welke je uiteraard vertegenwoordigd ziet op onze vergelijkingswebsite BusreisDirect.nl. Duitsland is voor veel Nederlanders het land bij uitstek om voorafgaand aan of tijdens kerst te vertoeven. Maar wat dacht je van Oad vlieg busreizen in die periode? Stap bijvoorbeeld eens in het vliegtuig en ontdek hoe Barcelona en omgeving er in de gezelligste maanden van het jaar uitzien. Je stapt gegarandeerd een sprookjesachtige wereld in.

Naar wat ben je op zoek?

Type vakantie

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…