Busrondreis

Busreizen vergelijken

Vergelijk 55 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen

Door middel van georganiseerde busrondreizen krijg jij de mogelijkheid om de mooiste plekken van de wereld te zien. Rijd met ons mee naar tal van bestemmingen vanuit verschillende opstapplaatsen in Nederland. Leun achterover in een heerlijke comfortabele stoel van moderne Comfort Class bussen en geniet van de landschappen die aan je voorbij trekken.

Of je nu kiest voor een 19-daagse busrondreis door Noorwegen, vlieg busrondreizen door Schotland, een 7-daagse busrondreis door Israël of een wandelvakantie in Noord Ierland; alles is mogelijk! Staan er nog landen op jouw bucketlist, maar ga je liever niet alleen op vakantie? Overweeg dan een van onze geweldige busrondreizen en ervaar het zelf!

Populaire Busreizen

Compleet ontspannen op vakantie? Kies een van de vele inspirerende busrondreizen

Er is niets leuker dan het maken van een rondreis en het zien van verschillende bezienswaardigheden en gebieden. Maar voordat het zover is moet er een hoop geregeld worden. Heb je totaal geen zin in een maandenlange planning? Zoals het uitstippelen van een route, het boeken van verschillende accommodaties, het checken van papieren etc.? Dan is een georganiseerde busrondreis dé oplossing!

Er zijn tal van bestemmingen om uit te kiezen. Van landen in het uiterste zuiden zoals Andalusië, Sicilië of Turkije, tot noordelijk gelegen gebieden in Noorwegen, Moskou of IJsland. Ook de duur van de reis is helemaal aan jou. Wil je 4, 10, 14 of 20 dagen weg?

De busrondreizen vertrekken bovendien vanuit verschillende provincies in Nederland. Het enige wat jij hoeft te doen is je favoriete reis boeken en instappen!

Verblijf in de mooiste accommodaties

Voor welke busrondreis je ook kiest; je kunt er altijd vanuit gaan dat je zult overnachten op geweldige locaties in de mooiste hotels of pensions. Deze worden zorgvuldig uitgekozen door een team van professionals. De meeste accommodaties hebben minstens 3 sterren, een restaurant/bar en comfortabele kamers. Bovendien worden de locaties goed afgestemd op de reisplanning.

Maak je een busrondreis door Hongarije? Dan slaap je bijvoorbeeld op 100 meter van het Balatonmeer of in het hart van het oude centrum van Pécs. En ga je naar Andalusië? Dan behoort een verblijf in de authentieke villa “Turisticas Priego de Córdoba”, middenin het natuurreservaat Siërra Subbéticas, tot de mogelijkheden.

Afhankelijk van de reisduur en de bestemming verblijf je op 1 of meerdere locaties.

Het maken van een busrondreis; dit kun je verwachten

Heb je besloten om met een van onze mooie reizen mee te gaan? Dan wordt je op de dag van vertrek met de bus opgehaald op de gewenste locatie (bekijk de opstapplaatsen op de pagina van de desbetreffende reis).

Hier begint de vakantie al. Zet je stoel achterover, klap je tafeltje uit, plaats je voeten op de voetsteun en ontspan. Er gaan gemiddeld zo’n 34 personen mee tijdens de busrondreizen. Er zijn er Nederlandssprekende gidsen aanwezig en je wordt rondgereden door ervaren chauffeurs die elkaar afwisselen.

Gedurende de reis is er een gezonde balans tussen vrije tijd en groepsactiviteiten. Je hebt te allen tijde je eigen privékamer zodat je aan het einde van de dag weer helemaal op kunt laden voor een nieuw avontuur.  

Zie je zo’n geweldige rondreis wel zitten? Oriënteer je dan alvast op onze bestemmingen. Leg je favoriete busrondreis snel vast; verzeker je van een plek en kijk uit naar een onvergetelijke vakantie!

Busreizen vergelijken

Vergelijk 55 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen
© 2024 — busreisdirect.nl — development by Harris Software