Zoek & boek

Busrondreis

  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Ontdek de mooiste bus rondreizen

Door middel van georganiseerde busrondreizen krijg jij de mogelijkheid om de mooiste plekken van de wereld te zien. Rijd met ons mee naar tal van bestemmingen vanuit verschillende opstapplaatsen in Nederland. Leun achterover in een heerlijke comfortabele stoel van moderne Comfort Class bussen en geniet van de landschappen die aan je voorbij trekken. Of je nu kiest voor een 19-daagse busrondreis door Noorwegen, vlieg busrondreizen door Schotland, een 7-daagse busrondreis door Israël of een wandelvakantie in Noord Ierland; alles is mogelijk! Staan er nog landen op jouw bucketlist, maar ga je liever niet alleen op vakantie? Overweeg dan een van onze geweldige busrondreizen en ervaar het zelf!

busreis 1
Waar wacht je nog op?

Boek direct je rondreis met de bus

busreis 2

Compleet ontspannen op vakantie? Kies een van de vele inspirerende busrondreizen

Er is niets leuker dan het maken van een rondreis en het zien van verschillende bezienswaardigheden en gebieden. Maar voordat het zover is moet er een hoop geregeld worden. Heb je totaal geen zin in een maandenlange planning? Zoals het uitstippelen van een route, het boeken van verschillende accommodaties, het checken van papieren etc.? Dan is een georganiseerde busrondreis dé oplossing! Er zijn tal van bestemmingen om uit te kiezen. Van landen in het uiterste zuiden zoals Andalusië, Sicilië of Turkije, tot noordelijk gelegen gebieden in Noorwegen, IJsland of IJsland. Ook de duur van de reis is helemaal aan jou. Wil je 4, 10, 14 of 20 dagen weg? De busrondreizen vertrekken bovendien vanuit verschillende provincies in Nederland. Het enige wat jij hoeft te doen is je favoriete reis boeken en instappen!

Top 5 rondreizen

Populaire rondreizen

Het Mooiste van Noorwegen

Fjorden, Noordkaap en Lofoten

Verblijf in de mooiste accommodaties

Voor welke busrondreis je ook kiest; je kunt er altijd vanuit gaan dat je zult overnachten op geweldige locaties in de mooiste hotels of pensions. Deze worden zorgvuldig uitgekozen door een team van professionals. De meeste accommodaties hebben minstens 3 sterren, een restaurant/bar en comfortabele kamers. Bovendien worden de locaties goed afgestemd op de reisplanning. Maak je een busrondreis door Hongarije? Dan slaap je bijvoorbeeld op 100 meter van het Balatonmeer of in het hart van het oude centrum van Pécs. En ga je naar Andalusië? Dan behoort een verblijf in de authentieke villa “Turisticas Priego de Córdoba”, middenin het natuurreservaat Siërra Subbéticas, tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de reisduur en de bestemming verblijf je op 1 of meerdere locaties.

busreis 3
Toch iets anders?

Andere type reizen

Meer weten over busreizen?

Mark helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een busreis of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe een busreis werkt en wat je allemaal kunt zien tijdens zo’n vakantie? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste met de bus op vakantie kunt gaan?

mark busreis direct
Mark Busreis expert
  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…