Busreis Rusland

Busreizen vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen

Het gigantische Rusland is zo’n vakantiebestemming waar je misschien niet zo snel alleen naartoe zou gaan. Omdat je niet zoveel van het land af weet wellicht? Of omdat het lastig is om te bepalen waar je heen moet. En dat is zonde! Er valt namelijk enorm veel te zien en te beleven. Een busreis door Rusland is de perfecte oplossing om dit fascinerende land toch in al zijn glorie te kunnen ervaren.

Busreizen naar Rusland staan in het teken van zijn rijke geschiedenis, unieke landschappen en een bezoek aan onder andere Moskou en Sint Petersburg. Daarnaast zul je kennis maken met de lokale bevolking en huncultuur. Een bijzondere en unieke reis die je maar één keer in je leven maakt.

Populaire Busreizen

Met de bus naar Rusland; ervaar het Russische platteland

Het uitgestrekte platteland van Rusland is de perfecte locatie om het échte Rusland te ervaren. Tijdens een roadtrip door dit gebied kom je langs eeuwenoude berkenbossen, authentieke datsja’s (buitenhuizen van de Russen) en mini dorpjes. Je kijkt hier je ogen uit terwijl je geniet van de weidsheid en de rust van deze afgelegen plek op aarde.

Grazend vee, locals die werken op het land en kinderen die spelen in traditionele kledij; dit is het beeld van het Russische platteland. En jij kunt het ervaren! Onderweg luister je naar de geschiedenis van het gebied en kom je achter leuke feiten en weetjes.

De parels van Rusland

Moskou

Een busreis door Rusland is niet compleet zonder een bezoek te hebben gebracht aan Moskou en Sint Petersburg. De hoofdstad, Moskou, is net zo imposant als de plaatjes. Je waant je even in de Efteling wanneer je de gekleurde paleizen en indrukwekkende gebouwen ziet. Het Rode Plein is de belangrijkste bezienswaardigheid van de stad. Dit centrale punt herbergt geweldige architectuur. Maar ook heeft Moskou tal van gezellige horecagelegenheden, groene parken en sfeervolle wijken. Dit maakt het een top bestemming voor een geslaagde citytrip.  

Sint Petersburg

Sint Petersburg wordt de Culturele Stad van Rusland genoemd. Vanwege zijn turbulente geschiedenis is dit net een openluchtmuseum, waar je van de ene in de andere verbazing valt. Het Hermitage van Sint Petersburg is de bekendste bezienswaardigheid. Dit is het meest indrukwekkende kunstmuseum van de wereld. Maar deze “Tsarenstad” heeft nog veel meer in petto. Ontdek het zelf tijdens een busreis door Rusland!

Natuurlijk is dit nog lang niet alles. Rusland is immens groot en je kun je er maanden vermaken. Maar door het maken van een georganiseerde busreis krijg je een goed beeld van deze bijzondere bestemming. Grijp deze kans!

Busreizen vergelijken

Vergelijk 2 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen
© 2023 — busreisdirect.nl — development by Harris Software