Zoek & boek

Busreizen Schotland

  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Duik met een busreis naar Schotland in de wereld van legendes en tradities

Boek je een busrondreis door Schotland, dan reis je af naar dát deel van het Verenigd Koninkrijk dat de meest trotse inwoners heeft. De Schotten hebben eeuwenlang gestreden tegen de Engelse overheersing en zijn maar wat trots op hun natie. De inwoners houden sterk vast aan hun tradtities. Behalve dat leert een rondreis door Schotland per bus je dat de natie zich ook kenmerkt door talloze verhalen over monsters en spookachtige en bovennatuurlijke verschijnselen. Denk bijvoorbeeld alleen al maar eens aan het gevreesde monster van Loch Ness.

Schotland busreis
Waar wacht je nog op?

Boek direct je busreis naar Schotland

De Jong Intra Bekijk prijs
veenstra busreizen
Veenstra Reizen Bekijk prijs
Schotland busreizen

De snelle, alternatieve optie: een vlieg busreis naar Schotland

Niet alle busreizen naar Schotland betreffen reizen die je per ferry naar de overkant van de Noordzee brengen. Een bootreis levert je een leuke ervaring op, maar vanzelfsprekend duurt een reis per ferry aanzienlijk langer dan een vliegreis. Met een vlieg busreis naar Schotland vertrek je vanaf een Nederlandse luchthaven naar een Schotse stad als Glasgow of Edinburgh. Zo ben je binnen afzienbare tijd op bestemming. Het vliegtuig als vervoermiddel is tevens een uitkomst voor degenen die slechts 3 dagen, 4 dagen of 5 dagen de tijd hebben voor hun reis.

Top 5 busreizen naar Schotland

Populaire busreizen naar Schotland

Schotse Hooglanden

Duik in de wondere wereld van de Schotse keuken

Je zult het misschien niet vermoeden, maar Schotland is wel degelijk een bestemming voor foodies. Maak je met een busreis naar Schotland op voor bijzondere smaken die je nog niet eerder hebt geproefd. Angus rundvlees, en zalm en schaaldieren zie je vrijwel overal op de menukaart terug. Het nationale gerecht haggis moet je ook een keer geprobeerd hebben. Alhoewel zijn uiterlijk en ingrediënten (onder andere long, lever en reuzel) je het water waarschijnlijk niet uit de mond doen lopen, is de smaak verrassend. Een absolute must tijdens je busreis in Schotland!

Vergelijk Schotland busreizen
Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over busreizen?

Mark helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een busreis of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe een busreis werkt en wat je allemaal kunt zien tijdens zo’n vakantie? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste met de bus op vakantie kunt gaan?

mark busreis direct
Mark Busreis expert
  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…