Busrondreis Schotland

Busreizen vergelijken

Vergelijk 6 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen

Het mysterieuze Schotland heeft op veel bezoekers een magisch effect. De glooiende Hooglanden, heerlijke whisky, levendige tradities en betoverende eilanden maken een busrondreis door Schotland tot een geweldige ervaring.

Bezoek het gezellige, historische Edinburgh met al zijn prachtige bezienswaardigheden. Bewonder imposante kastelen en afgelegen dorpjes. Ga op zoek naar het monster van Loch Ness bij het gelijknamige meer. En maak wandelingen door het mooiste dal van het land; Glencoe. Natuurlijk mag een whiskyproeverij er ook niet aan ontbreken.

Kortom; een vakantie in Schotland met een busrondreis is een must het komende jaar!

Populaire Busreizen

Een vlieg busreis door Schotland en zijn Noordelijke Hooglanden

De Noord-Hooglanden van Schotland zijn gevuld met spectaculaire bergen, diepe lochs (meren), zandstranden en ruige kliffen aan de kust. Ontdek dit uitgestrekte gebied tijdens een busreis door Schotland en bewonder imposante kastelen, oude archeologische vindplaatsen en kleine afgelegen stadjes zoals John O’Groats. Bovendien kun je aan de ruige Noordzeekust van de Hooglanden walvissen en dolfijnen spotten als je geluk hebt.

Ook zijn de “Highlands” een waar walhalla voor wandelaars, fietsers en andere vormen van buitensport. Bovendien mag je niet vergeten om te proeven van alle fantastische lokale producten die het gebied rijk is. Sappig vlees, verse zeevruchten, goudgeel bier, ambachtelijk brood en natuurlijk whisky, zijn slechts een paar van de vele lekkernijen uit de Hooglanden.

Culturele bezienswaardigheden in Edinburgh en Glasgow

De bruisende en gezellige steden Edinburgh en Glasgow staan ook op de planning wanneer je een busrondreis door Schotland maakt. De Unesco Werelderfgoed stad Edinburgh bruist van het leven en representeert eeuwen aan geschiedenis.  Bewonder zijn middeleeuwse huizen, paleizen en de uitgestorven prehistorische vulkaan genaamd Arthur’s Seat. Daarnaast kun je er fantastisch eten, uitgaan en winkelen.

Glasgow heeft een totaal andere vibe dan Edinburgh, maar is zeker net zo leuk. Deze grootste stad van Schotland is bruisend, opwindend en vol karakter. Met zijn mix tussen oud en modern kun je hier verschillende architectuurstijlen bewonderen, galerijen en musea ontdekken en hippe hotspots bezoeken.

Kun jij ook niet wachten op een heerlijke, afwisselende vakantie naar Schotland? Boek dan een busrondreis door dit fascinerende, gastvrije land en geniet!

Busreizen vergelijken

Vergelijk 6 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen
© 2024 — busreisdirect.nl — development by Harris Software