Zoek & boek

Skivakantie

  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Kies dit jaar ook een busreis voor je skivakantie

Ski busreizen zijn voor jou de aller makkelijkste en goedkoopste manier om een winters wonderland te bezoeken. Besneeuwde landschappen bekoren reizigers uit alle uithoeken, waardoor een skivakantie met de bus al jaren populair is. Overdag daag je jezelf op de lange latten of het snowboard uit, om aan het eind van de middag de après-ski in te duiken. Zowel een lange als korte skivakantie met de bus kun je bij diverse aanbieders goedkoop boeken. Op deze website vind je alle reisorganisaties zoals Oad en De Jong Intra onder één dak.

busreis 1
Waar wacht je nog op?

Boek direct je skivakantie met de bus

busreis 2

Waarom ski busreizen de ideale manier van reizen zijn

Goedkope skireizen met de bus zijn niet alleen vanwege hun prijs aantrekkelijk. Je begint met een dergelijke reis namelijk ook volkomen ontspannen aan je vakantie. Je hoeft zelf minimale voorbereidingen te treffen en hebt meer dan genoeg bagageruimte. De bussen die voor ski busreizen worden ingezet zijn comfortabel en hebben een toilet aan boord. Dat is nog eens extra prettig als je met kinderen reist. De bussen vertrekken veelal ’s nachts of in de vroege ochtenduurtjes, waardoor je onderweg nog lekker kunt slapen en wakker wordt in het witte landschap.

De beste tijd voor een skivakantie met de bus

Overweeg je een skivakantie met de bus, dan vraag je je wellicht af wat nu de beste periode is om koers te zetten naar de besneeuwde bergtoppen van de bestemming van jouw dromen. De waarheid is dat daar niet voor alle bestemmingen samen één eenduidig antwoord op kan worden gegeven. Over het algemeen start het wintersportseizoen begin november en duurt deze tot half april. Het aanbod aan het prille begin en het eind van het seizoen is iets beperkter dan in het winterse hoogseizoen. Dit heeft de maken met de sneeuwhoogte.

De mogelijkheden voor een korte skivakantie met de bus

De diverse reisorganisaties die je hier vindt, bieden skivakanties naar onder andere Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië aan. Voor een skivakantie met de bus hoef je niet altijd een week of langer uit te trekken. Wil je gewoon proeven van de wondere winterwereld of heb je simpelweg niet genoeg tijd voor een langere vakantie in de sneeuw? Gelukkig vind je bij alle reisorganisaties voldoende opties voor een korte skivakantie met de bus. Spontaan een weekendje weg naar de sneeuw? Kijk dan eens naar een last minute skivakantie middels busreis.

Op wintersport met je kinderen

Een goedkope skivakantie middels een busreis kun je ook boeken wanneer je met je kinderen wilt gaan skiën. Een busreis maakt je skivakantie helemaal ideaal wanneer je met kinderen reist. De bus is comfortabel en compleet uitgerust. In alle landen zijn skigebieden te vinden waar er pistes bestaan die geschikt zijn voor zelfs de allerkleinsten. Ook zijn er op de meeste locaties voldoende lesmogelijkheden. Boek je een busreis voor je skivakantie, dan kun je ook nog eens makkelijk alle benodigdheden meenemen. Geen gedoe dus onderweg. Ga jij op skivakantie met de bus?

Toch iets anders?

Andere type reizen

Meer weten over busreizen?

Mark helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een busreis of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe een busreis werkt en wat je allemaal kunt zien tijdens zo’n vakantie? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste met de bus op vakantie kunt gaan?

mark busreis direct
Mark Busreis expert
  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…