Zoek & boek

Busreizen Slovenië

  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een fantastische busreis richting Slovenië

Ondanks zijn kleine omvang is Slovenië gezegend met een grote variatie aan natuurlijke gebieden. Het is een land dat steeds meer in opkomst is als vakantiebestemming. En tijdens een busreis door Slovenië zul je meteen merken waarom. Het land is perfect gelegen tussen Italië, Oostenrijk, Kroatië en de Middellandse Zee. Bovendien zijn de afstanden tussen de mooiste plekken gemakkelijk te overbruggen. Dit maakt busreizen door Slovenië lekker ontspannen. Ook kun je in een korte tijd veel highlights van het land ontdekken. Laat je omver blazen door de ruige pieken in het Triglav Nationaal Park, stap op een bootje bij het meer van Bled, slenter door de straten van Ljubljana en fiets door de wijnvelden van de Vipava Valley. Een bus vakantie in Slovenië is kortom geweldig!

Busreizen Slovenië
Waar wacht je nog op?

Boek direct je busreis naar Slovenië

veenstra busreizen
Veenstra Reizen Bekijk prijs
Slovenië busreis

Een natuurrijke busreis door Slovenië; ontdek het Triglav Nationaal Park

Het enige Nationale Park van Slovenië is werkelijk een lust voor het oog. Het ligt middenin de imposante Julische Alpen, in het noorden van het land. De hoogste berg van Slovenië heeft hier zijn thuisbasis. En de kobaltblauwe meren Bled en Bohinj vindt je tevens in dit spectaculaire gebied. Je kunt uren wandelen, fietsen, raften, vissen en kajakken in Triglav. Maar alleen een busroute door dit unieke deel van het land is al geweldig. Een boottochtje naar het kleine eilandje te midden van het meer van Bled is een must als je met de bus naar Slovenië gaat. En zo is er veel meer…Je kunt in dit Nationale Park even helemaal opladen en ontstressen.

Top 5 busreizen naar Slovenië

Populaire busreizen naar Slovenië

Busreis Het beste van Slovenië & Kroatië

Wijn, streekgerechten en een azuurblauwe kust

Het leuke aan busreizen door Slovenië is dat het land enorm veelzijdig is. Heb je even genoeg frisse berglucht opgesnoven? Dan ga je gewoon verder richting de wijnstreken van het land. De Vipava Valley is daar één van. Je waant je hier meteen in Toscane, als je de glooiende heuvels ziet met het silhouet van historische bergdorpjes. In deze regio proef je de lekkerste wijnen bij traditionele boerderijen. Maar ook kun je er heerlijke streekgerechten proeven. De Vipava Valley telt namelijk een aantal charmante dorpjes met authentieke restaurants. Op kleine afstand van deze wijnstreek ligt de betoverende kust van Slovenië. Hier ervaar je het echte mediterrane vakantiegevoel. Onder andere het knusse stadje Piran, met zijn historische centrum, is een must-visit.

Slovenië busreizen
Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over busreizen?

Mark helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een busreis of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe een busreis werkt en wat je allemaal kunt zien tijdens zo’n vakantie? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste met de bus op vakantie kunt gaan?

mark busreis direct
Mark Busreis expert
  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…