Busreis Benidorm

Busreizen vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Busreizen.

Een busreis naar Benidorm, favoriet aan de Costa Blanca

Goedkope busreizen naar Benidorm vind je bij diverse reisorganisaties. Benidorm is een geliefd vakantieoord aan de Costa Blanca en staat vanwege zijn skyline aan hotels en appartementen bekend als het ‘Manhattan van Europa’. Ga je met de bus naar Benidorm, dan zal je ontdekken dat de badplaats zijn authentieke karakter toch heeft kunnen behouden. In het gezellige centrum vol knusse straatjes proef je van het ‘echte’ Spaanse leven. Je kunt een busvakantie naar Benidorm het hele jaar door boeken. Of kies uit één van de busreizen om in Benidorm te overwinteren!

Tal van mogelijkheden voor goedkope busreizen naar Benidorm

Reisorganisaties als Peter Langhout Reizen bieden je tal van opties om met de bus naar Benidorm te gaan. Vanaf Utrecht duurt een busreis naar Benidorm 24 uur. Je krijgt regelmatig de gelegenheid om je benen even te strekken. Goedkope busreizen naar Benidorm hebben vanwege de reistijd meestal een minimale duur van 7 dagen. Maar ook reizen van 10 dagen, 14 dagen of zelfs 17 dagen behoren tot de mogelijkheid. Benidorm wordt ook vaak rond de kerstperiode geboekt. Met milde temperaturen van 15 graden vier je de feestdagen eens op een andere manier.

Bezienswaardigheden in Benidorm en omgeving

Ondanks de moderne hoogbouw is het centrum van Benidorm nog authentiek te noemen. De San Jaime kerk –vernoemd naar de beschermheilige van de stad- is met zijn koepels van blauwe tegels de moeite van een bezoekje waard. Hij staat in het centrum van de stad. Ook het fort El Castillo, gelegen op een rots die twee van de stranden van Benidorm van elkaar scheidt, wil je misschien van dichtbij bekijken. Hier werd de stad vroeger beschermd tegen onder andere Berberse piraten. Natuur vind je in de omgeving van Benidorm in het Sierre Helada Nature Park.

Met de bus naar Benidorm, verrassend gastronomische hotspot aan de Spaanse kust

Behalve het gezellige centrum en de goudgele stranden met boulevards die alles bieden wat je nodig hebt om je dag compleet te maken, heeft Benidorm nog een grote aantrekkingskracht. Eén waarvan maar weinig mensen op de hoogte zijn, tot ze de badplaats bezoeken. Want alhoewel ook die Nederlandse friettenten er te vinden zijn, is Benidorm tevens een klein culinair paradijsje. De meest knusse tapasrestaurants vind je in de smalle zijstraatjes van de stad. Bestel ook eens als een local niet van de menukaart, maar uit de vitrine.

Busreizen naar Benidrom om te overwinteren aan de Spaanse Costa

Behalve in de zomer is een busreis naar Benidorm ook in de koudste maanden van het jaar erg populair. Wederom is het aanbod busreizen in de winter van 2019 en 2020 weer ruim te noemen. Veel reizigers boeken busreizen naar Benidorm om te overwinteren. De milde temperaturen, de gezelligheid van de stad en de aanwezigheid van alle faciliteiten maken deze bestemming met zijn fijne wandelboulevard een waar overwinterparadijs! Van alle busreizen naar Spanje is Benidorm in de wintermaanden het populairst. Boek je reis vandaag nog en ontdek binnenkort waarom!  

Busreizen vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Busreizen.

© 2024 — busreisdirect.nl — development by Harris Software