Zoek & boek

Stedentrip met de bus

  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Op citytrip met busreizen naar tal van bestemmingen

Maak je een stedentrip per bus, dan ga je een paar zorgeloze dagen tegemoet. Een citytrip per bus is de ideale manier om in een korte tijd van een geheel andere cultuur te proeven en het dagelijks leven van die bestemming te ervaren. Ben je minder cultureel ingesteld, dan is een busreis als stedentrip een ideale manier om een paar dagen lekker te eten, te drinken en te winkelen. Gewoon ontspannen dus. Bij de verschillende reisorganisaties die je bij vergelijkingswebsite BusreisDirect.nl vindt, ontdek je tal van stedentrips naar alle richtingen van Europa.

busreis 1
Waar wacht je nog op?

Boek direct je stedentrip met de bus

De Jong Intra Bekijk prijs
veenstra busreizen
Veenstra Reizen Bekijk prijs
Slangen Reizen logo
Slangen Reizen Bekijk prijs
busreis 2

Met een stedentrip per bus kun je alle kanten op

Wil jij musea bezoeken in Florence, flaneren over de Champs-Elysées, de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace bijwonen of in de Portugese hoofdstad van alles leren over de geschiedenis van de ontdekkingsreizigers? Van dichtbij kennimaken met de Kleine Zeemeermin uit het sprookje van Hans Christian Andersen kan natuurlijk ook, net als het opsnuiven van overblijfselen uit de Moorse cultuur in Andalusië. Of zet je koers naar het enorme openluchtmuseum Rome, met zijn ontelbare overblijfselen uit één van de meest sprekende periodes uit de hele geschiedenis? Werkelijk alles is mogelijk.

Een citytrip met de bus naar één van onze buurlanden

Hoe heerlijk is het om aan de andere kant van Europa een stad te bezoeken die geheel anders is dan je bent gewend? Echter kun je ook dichtbij huis het gevoel krijgen dat je ver weg verblijft. Boek je een stedentrip met de bus naar bijvoorbeeld een stad in België of Duitsland, dan heb je toch het gevoel dat je even helemaal weg bent. Je bezoekt er de musea, bewondert de architectuur en geniet van de lokale keuken. Een citytrip per bus naar één van onze buurlanden is ideaal voor diegenen die beperkt de tijd hebben.

Binnen eigen land met een busreis op stedentrip

Bij het plannen van een stedentrip slaan we ons eigen land als optie vaak over. Zonde, want er bestaat geen reden om te denken dat buitenlandse steden ons meer te bieden hebben dan de Nederlandse. Ook de Nederlandse steden barsten van het historische en culturele erfgoed en kunnen met een stedentrip per bus ontdekt worden. Ga bijvoorbeeld naar het noorden en leer alles over de geschiedenis van de hunebedbouwers en de turfstekers. Of boek een busreis als stedentrip naar Maastricht om urenlang te winkelen en culinair te genieten op de gezellige pleinen.

Genoeg te kiezen voor citytrippers

Via vergelijkingswebsite BusreisDirect.nl vind je citytrips die je worden aangeboden door diverse reisorganisaties zoals Kras, Oad, Peter Langhout en De Jong Intra. Voor elke citytrip zijn er busreizen in elk seizoen. Je kunt vanaf verschillende opstapplaatsen in Nederland aan je busreis beginnen, welke uiteraard comfortabel is en je regelmatig de gelegenheid geeft om de benen even te strekken. Zo kom je uitgerust op je bestemming aan en heb je alle energie om de stad van jouw keuze te gaan ontdekken. Kijk in het ruime aanbod van aanbiedingen, boek vandaag en vertrek binnenkort naar jouw stad!

Toch iets anders?

Andere type reizen

Meer weten over busreizen?

Mark helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een busreis of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe een busreis werkt en wat je allemaal kunt zien tijdens zo’n vakantie? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste met de bus op vakantie kunt gaan?

mark busreis direct
Mark Busreis expert
  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…