Busreizen Tsjechië

Busreizen vergelijken

Vergelijk 5 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen

Met een busreis naar Tsjechië verzeker jij jezelf van een unieke vakantie in een zeer bijzonder land. Niet alleen Praag is de moeite waard om te bezoeken. Tsjechië is zoveel meer dan dat! Dit nog vrij onbekende vakantieland trekt steeds meer mensen aan. Dit vanwege de veelzijdige natuur, de rijke historie en de weidsheid van dit Oost-Europese land. Je vindt er kastelen in overvloed, dorpen waar je teruggaat in de tijd, levendige stadjes en mysterieuze legendes. Juist omdat het er nog niet overloopt van de toeristen, is een busvakantie naar Tsjechië een geweldige ervaring. Beleef het zelf!

Populaire Busreizen

Busreizen door Tsjechië en het Reuzengebergte

Het imposante Reuzengebergte ligt aan de grens met Polen en is uitgeroepen tot een Nationaal Park. Dit grootste en hoogste berggebied van Tsjechië is een paradijs voor natuurliefhebbers. Maar naast wandelen en fietsen kun je er ook talloze culturele bezienswaardigheden bewonderen.

Tijdens een busreis door Tsjechië bezoek je onder andere een groot, ondergronds verdedigingswerk, een glasfabriek en het romantische bergdorp Spindleruv Mlyn. Ook kun je het indrukwekkende rotsgebied Adrpasske Skaly bewonderen en een ritje maken naar de hoogste toppen met een cabinelift.

Ontdek de mooiste steden tijdens busvakanties door Tsjechië

Praag

Iedereen kent Praag; de “Gouden Stad” van Oost-Europa, met een rijke geschiedenis, prachtige architectuur en gezellige pleintjes. Het is de perfecte bestemmingen voor een geslaagde citytrip. Daarom mag de hoofdstad dan ook niet worden overgeslagen als je met de bus naar Tsjechië gaat!
Bezoek de beroemde burchtwijk en het historische centrum van Praag met een stadsgids die je alle ins en outs over de belangrijkste hotspots vertelt. Geniet bovendien van de sfeer en lekkere traditionele gerechten.

Brno

Deze stad is voor veel mensen nog onbekend. En daarom is een bezoek aan Brno tijdens je busreis door Tsjechië des te leuk! Deze tweede grootste stad van het land heeft van alles te bieden. Vanwege zijn universiteit bruist Brno en ligt het oude centrum bezaaid met leuke cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden. Ook het Špilberk kasteel, dat bovenop een heuveltop is gebouwd, is het bekijken waard. En het centrale plein Náměstí Svobody is de ideale plek om een terrasje te pakken en te genieten van muzikale optredens en concerten.

Kies jij ook voor een van onze busreizen door Tsjechië? Dan zul je zeker niet teleurgesteld worden. Dit bijzondere land zal je positief verrassen!

 

 

Busreizen vergelijken

Vergelijk 5 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen
© 2024 — busreisdirect.nl — development by Harris Software