Zoek & boek

Busreizen Tsjechië

  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een unieke busreis naar Tsjechië

Met een busreis naar Tsjechië verzeker jij jezelf van een unieke vakantie in een zeer bijzonder land. Niet alleen Praag is de moeite waard om te bezoeken. Tsjechië is zoveel meer dan dat! Dit nog vrij onbekende vakantieland trekt steeds meer mensen aan. Dit vanwege de veelzijdige natuur, de rijke historie en de weidsheid van dit Oost-Europese land. Je vindt er kastelen in overvloed, dorpen waar je teruggaat in de tijd, levendige stadjes en mysterieuze legendes. Juist omdat het er nog niet overloopt van de toeristen, is een busvakantie naar Tsjechië een geweldige ervaring. Beleef het zelf!

busreis tsjechie
Waar wacht je nog op?

Boek direct je busreis naar Tsjechië

Tsjechië busreis

Busreizen door Tsjechië en het Reuzengebergte

Het imposante Reuzengebergte ligt aan de grens met Polen en is uitgeroepen tot een Nationaal Park. Dit grootste en hoogste berggebied van Tsjechië is een paradijs voor natuurliefhebbers. Maar naast wandelen en fietsen kun je er ook talloze culturele bezienswaardigheden bewonderen. Tijdens een busreis door Tsjechië bezoek je onder andere een groot, ondergronds verdedigingswerk, een glasfabriek en het romantische bergdorp Spindleruv Mlyn. Ook kun je het indrukwekkende rotsgebied Adrpasske Skaly bewonderen en een ritje maken naar de hoogste toppen met een cabinelift.

Top 5 busreizen naar Tsjechië

Populaire busreizen naar Tsjechië

Single reis Praag

Wandelen in het Reuzengebergte

Reuzengebergte - Vrchlabi

Busreis Het Reuzengebergte

Reuzengebergte - Vrchlabi

Busreis Praag & Boheems Paradijs

Bohemen - Praag

Historisch Praag

Tsjechië

Ontdek de mooiste steden tijdens busvakanties door Tsjechië

Iedereen kent Praag; de “Gouden Stad” van Oost-Europa, met een rijke geschiedenis, prachtige architectuur en gezellige pleintjes. Het is de perfecte bestemmingen voor een geslaagde citytrip. Daarom mag de hoofdstad dan ook niet worden overgeslagen als je met de bus naar Tsjechië gaat! Bezoek de beroemde burchtwijk en het historische centrum van Praag met een stadsgids die je alle ins en outs over de belangrijkste hotspots vertelt. Geniet bovendien van de sfeer en lekkere traditionele gerechten.

Tsjechië busreizen
Toch iets anders?

Andere populaire bestemmingen

Meer weten over busreizen?

Mark helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een busreis of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe een busreis werkt en wat je allemaal kunt zien tijdens zo’n vakantie? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste met de bus op vakantie kunt gaan?

mark busreis direct
Mark Busreis expert
  • Vergelijk alle busreizen
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met busreizen voor je…