Busreis Zwitserland

Busreizen vergelijken

Vergelijk 6 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen

Bijna nergens in Europa vindt je zulke mooie natuur als in Zwitserland. De besneeuwde toppen van de Zwitserse Alpen torenen overal bovenuit en maken dat je je nietig voelt. Ga mee op een indrukwekkende busreis door Zwitserland, waarbij je oog in oog komt te staan met de imposante Jungfrau, de Matterhorn en de Eiger. Snuif de gezonder berglucht op tijdens wandelingen door glooiende valleien en langs groenblauwe gletsjermeren. En geniet van de aanblik en het geluid van grazende “Milka koeien” met hun grote bellen.

Een busvakantie door Zwitserland kan bovendien worden afgewisseld met een aantal prachtige treinreizen in het zuiden of in buurland Italië.

Populaire Busreizen

Busreis door het zuiden van Zwitserland; beleef het ruige Wallis

De meest zuidelijk gelegen streek Wallis is vaak geliefd bij toeristen. Dit vanwege de milde temperatuur en het feit dat de hoogste bergen van Zwitserland (en zelfs van Europa) zich hier bevinden. Ook de grootste gletsjer van de Alpen, de Aletschgletscher ligt in dit gebied. Je kunt in Wallis onder andere het prachtige gletsjerdorp Saas Fee bezoeken; ook wel de “Parel van de Alpen” genoemd.

Verder is het karakteristieke stadje Brig een leuke bezienswaardigheid. En dan is er nog Zermatt; sfeervolle stad en toegangsoord tot de meest machtige en grootste berg van het land; de Matterhorn. Al deze bijzonder mooie locaties ga jij zelf bewonderen als je met de bus naar Zwitserland gaat! Bovendien krijg je de kans om een ritje te maken in de Matterhorn-Gotthardbahn; een spectaculaire treinexcursie.

Stap op de trein tijdens busreizen in Zwitserland; dit zijn de Glacier Express en de Bernina Express

Busvakanties door Zwitserland kunnen prima worden gecombineerd met treinreizen. En er zijn twee unieke trajecten die iedereen een keer gedaan moet hebben in zijn leven. We hebben het over de beroemde Berina- en Glacier Express; de mooiste treinritten van de wereld.

De Glacier express is een sneltrein, maar dan wel de langzaamste sneltrein die er bestaat! Een ritje met deze trein duurt ongeveer 8 uur en biedt de meest adembenemende uitzichten over de Zwitserse Alpen. De Glacier Express rijdt onder andere via de prachtige  Rijnkloof; ook wel de Zwitserse Grand Canyon genoemd.

 De Bernina Express start vanuit de oudste Zwitserse stad, Chur. Via 13 tunnels , 52 viaducten en talloze bruggen, rijdt deze trein richting het eindpunt Tirano; een pittoreske stad in Italië.

Kies je voor een trein/busreis door Zwitserland? Deze trajecten zijn all inclusive, dus inbegrepen bij de totaalprijs.

Met de bus naar Zwitserland tijdens de kerstdagen

Hoe mooi de Zwitserse Alpen ook zijn in de zomer; tijdens de wintermaanden zijn ze magisch. De witte landschappen, de twinkelende lichtjes in de valleien en de knusse, houten chalets vormen het perfecte decor voor een heerlijke kerstvakantie.

Verblijf in een prachtig hotel in Saas-Grund, maak lange sneeuwwandelingen met fakkels en glühwein, stap aan boord van de Glacier Express en geniet van de aanblik van vallende sneeuwvlokken. Ook krijg je de kans om vanuit Zermatt een ritje met de beroemde Gornergratbahn te maken; letterlijk en figuurlijk een van de hoogtepunten van een kerst busvakantie door Zwitserland.

Kun je niet wachten om je een van de bovenstaande treinritten te maken en je te laten imponeren door de ruige, Zwitserse natuur? Boek dan snel jouw favoriete busreis naar Zwitserland bij onder andere Bolderman en Oad.

Busreizen vergelijken

Vergelijk 6 verschillende Busreizen.

Vergelijk Busreizen
© 2024 — busreisdirect.nl — development by Harris Software